четвер, 02 липня 2009 09:02

Обама хоче пройти шляхом Медведєва

Обама хоче пройти шляхом Медведєва

Президент США Барак Обама дасть інтерв"ю "Новій газеті" до свого візиту до Москви, повідомив директор у справах Росії та Євроазіатського регіону в Раді національної безпеки Майкл Макфол під час телефонного прес-брифінгу.

Він пояснив вибір Обамою "Нової газети" тим, що їй давав інтерв"ю президент РФ Дмитро Медведєв. "Ми всі вирішили, що це буде хороша ідея, якщо Обама дасть цій газеті інтерв"ю. І він зробить це. Випуск повинен з"явитись до нашого приїзду до Москви", - сказав Макфол.

Офіційна частина візиту Обами до Москви почнеться в понеділок.

Нагадаємо, раніше влада США неодноразово виступала із закликом до Росії покарати вбивць оглядача "Нової газети" Ганни Політковської, убитою в Москві в жовтні 2006 року.

15 квітня 2009 року в "Новій газеті" була опублікована бесіда президента Дмитра Медведєва з головним редактором видання Дмитром Муратовим. Темою розмови стали розвиток російського громадського суспільства, прав людини і незалежності судів. Це було перше інтерв"ю Медведєва, дане російському друкарському ЗМІ, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Обама хоче пройти шляхом Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі