субота, 26 лютого 2022 21:25

"Нашу Україну не перемогти": українці створюють "вбивчі" послання окупантам
15

В Україні третій день триває повномасштабна війна з Росією. Поки наші військові захищають території, цивільні українці активно піднімають бойовий дух у соцемережах - постять кумедні картинки, фото та дописи про окупантів і президента країни-агресора Володимира Путіна.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші пости із соцмереж.

Користувачі соцмереж жартують над російськими окупантами.
Фото: Соцмережі
Користувачі соцмереж жартують над російськими окупантами.
Користувачі соцмереж жартують над російськими окупантами.
Користувачі соцмереж жартують над російськими окупантами.
Користувачі соцмереж жартують над російськими окупантами.

Укравтодор створив новий "дороговказ" спеціально для росіян, щоб ті "краще орієнтувались". На знаку в усі сторони вказали дорогу "На х*й". Разом з тим Укравтодор закликав громадян демонтувати справжні дороговкази, щоб окупанти не могли знайти потрібного напряму. А Укрзалізниця запустила потяг із підписом "Путін ху*ло".

Радник голови МВС Антон Геращенко запропонував власникам різноманітних щитів взяти участь у психологічній війні проти Росії.

"Розкажу вам, що таке психологічна війна! Звертаюся до всіх власників зовнішньої реклами України! Зробіть наш внесок у спільну перемогу над ворогом! Кожен самостійно і за свій рахунок розміщує на своєму носії реклами гасла типу "Росія, йди на х*й", або пом'якше типу - "Окупанти - геть з України", написав він.

25 лютого російські окупанти запропонували українським захисникам Зміїного острова здатися у полон. Один із військових відповів "Русский корабль, иди на х*й". Тоді у результаті атаки загинули 13 українських військовослужбовців. Зараз ця фраза стала широковживаною, картинку з нею користувачі соцмереж ставлять на заставку. Ця ж фраза з'явилась на електронному щиті над Бориспільським шосе.

25 лютого на півдні України чоловік самостійно зупиняв колону російської бронетехніки, яка просувалась у глиб країни. На столичній Оболоні два хлопці, яких кияни назвали "пацанами з району", самі зупинили БТР. Про ці випадки журналіст Ігор Мосійчук написав у Facebook. Разом з тим навів аргументи, чому росіянам нас ніколи не перемогти, бо "гопніки" віджали у росіян БТР голими руками, кинувши в них асфальт. Мужик зупиняв танки, вийшовши на дорогу. Якась жінка казала "кладіть собі сємєчкі в кишені, щоб коли ви здохнете, проростали соняшники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські прикордонники з острову Зміїний можуть бути живими

Журналіст Ельдар Сарахман опублікував пост у Facebook про абсурдність теорії московської пропаганди "защищать рускоговорящих":

"Уявляєте шок цих всіх свинособак, коли їх всіх ловлять такі ж російськомовні харків'яни чи сумчани і *буть їхньою ж мовою.

"Не шановний московите, ласкаво просимо у пекло", а напів гопницькою "Ти чего бляд* приперся на нашу землю". Уявляєте, як в них іскрить у голові? Всі ці Ростови, Саратови, Красноярськи, які приїхали на "ученіє кошмаріть хохлов".

Вітчизняні зірки активно закликають українців зберігати спокій, не панікувати, записуватися до лав тероборони й оперативно надавати Службі безпеки України інформацію про сепаратистські заклики й мародерство.

Зараз ви читаєте новину «"Нашу Україну не перемогти": українці створюють "вбивчі" послання окупантам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі