неділя, 27 грудня 2015 12:00

На що хворітимуть українці у 2016 році

На що хворітимуть українці у 2016 році

В Україні зросте кількість інфарктів та інсультів. У багатьох виникатимуть проблеми з опорно-руховою системою. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Через нашу територію пройде не одна епідемія. Буде багато вірусних захворювань, з'являтиметься алергія на нові ліки і косметику, - каже Олена. - Стає більше хворих із переломами і травмами, отриманими біля верстатів та під час військових операцій. Українцям бракуватиме грошей на лікування. Більшість хвороб буде запущено через неправильні діагнози лікарів".

Астролог складає медичний гороскоп на 2016 рік для кожного знаку зодіаку.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Завагітніти вдасться у листопаді-грудні. Від 15 квітня до 30 червня укріплюйте здоров'я. Нагадають про себе хвороби нирок і запалення видільної системи.

Тілець (21 квітня – 20 травня)

Подбайте про печінку. Знижуйте калорійність страв, відмовтеся від масної їжі та алкоголю. Під час перших проявів жовчнокам'яної хвороби звертайтеся до лікаря.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стережіться переломів. Крихкими стають зуби, ламким волосся. Пропийте курс вітамінів і мінералів. Не провокуйте появу сколіозу. Купіть зручне ліжко чи змініть матрац. До стоматолога не варто іти у серпні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Поповнення у родині краще планувати на осінь. Дехто може почути від лікарів діагноз безпліддя. Не сприймайте це як вирок. Організм тимчасово стане менш плодючим. Боріться із зайвою вагою. Записуйтеся до фітнес-клубу, підберіть для себе дієту.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вразливими стають очі. Бережіть їх від травм. Відкладіть офтальмологічні операції. Доліковуйте до кінця застуду. Вона може давати ускладнення на очі і вуха.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будете безпорадними перед вірусами. Легко підхопите застуду. Вагітним варто стерегтися передчасних пологів. Частіше відвідуйте лікаря і прислухайтеся до самопочуття.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Є ризик збільшити вагу тіла. Легко набуватимуться шкідливі звички. Може проявитися алергія на ліки чи косметику. Не довіряйте сліпо діагнозам лікарів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відмовтеся від надмірних фізичних навантажень. Є ризик отримати травми. Може загостритися варикозне розширення вен, виникати флебіти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З'являються проблеми з обміном речовин. Слідкуйте за тим, що їсте. Віддавайте перевагу вегетаріанським стравам. Можете перенести операцію по видаленню апендиксу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Варто робити гімнастику для суглобів. Знижується їхня рухливість. Надмірні фізичні навантаження вам протипоказані. Не йдіть на рекорд, відмовтеся від участі у силових видах спорту.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зверніть увагу на роботу серце-судинною системою. Може з'явитися задишка та прискорене серцебиття. Не покидатиме відчуття занепокоєння. Тривожні сни не будуть віщими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто планувати вагітність і робити косметичні операції. Відмовтеся від відвідування солярію. Вразливою буде травна система. Слідкуйте за тим, що їсте.

Зараз ви читаєте новину «На що хворітимуть українці у 2016 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі