четвер, 20 травня 2010 14:38

На Прикарпатті будуватимуть електрозаправки

На Прикарпатті будуватимуть електрозаправки

На три роки будуть звільнені від орендної плати за землю підприємці, які на території Івано-Франківської області візьмуться будувати електрозаправки.

Про це заявив голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк на спільному засіданні колегії облдержадміністрації і Ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, боротьби з корупцією та злочинністю.

"Тим, хто перший візьметься за будівництво електрозаправок, землю даватимемо в оренду безоплатно, зі звільненням від орендної плати мінімум на 3 роки, Це робиться для того, аби був стимул будувати. Слава Богу, заправок з пальним ми вже набудували достатньо", -сказав голова ОДА.

Михайло Вишиванюк переконаний, що через 2-3 роки в країнах Європи половину автотранспорту становитимуть електромобілі.

"І де вони заправлятимуться в Івано-Франківській області?" – риторично запитав голова ОДА.

За його словами в області, на відміну від інших, економіка тримається на чотирьох китах : промисловість, сільське господарство, будівництво і туризм.

"Місцеві органи влади мають зарезервувати землі і надавати їх тільки під будівництво електрозаправок", - наказав Вишиванюк.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті будуватимуть електрозаправки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі