понеділок, 08 лютого 2010 16:29

На Івано-Франківщині давали по 200 грн за "невибір"

На Івано-Франківщині давали по 200 грн за "невибір"

Віддати свій паспорт у день виборів і тим самим не проголосувати за жодного кандидата пропонували у селах Калуського району на Івано-Франківщині.

- Сьогодні ці паспорти мали би повертати. Де і в який час це робитиметься, на жаль, не знаємо. Інформація нам поступила вчора із Калуського району. Повідомили, що біля входу на одну із дільниць бачили людей з папками у руках, а біля них багато виборців. Люди один через одного переказували, що можна здати на добу паспорт і за це отримати гроші, - говорить 28-річний Ігор Ткач керуючий інформаційно-аналітичним відділом КВУ в Івано-Франківській області. – Документально ми нічого зафіксовано не маємо. Але впевнені, що шукати людей, які збирали паспорти треба по селах району, там більш довірливі люди і менше привертається увага.

Відомо, що людям, які погодилися віддати свої паспорти обіцяли по 200 гривень. Гроші віддати мають сьогодні разом із документами.

Івано-Франківська область, за результатами другого туру голосування на виборах Президента, посіла перше місце в Україні за кількістю голосів на користь Тимошенко, давши їй 88,90 %. Януковичу віддали 7,01% голосів. Опрацьованих 99,61% протоколів з виборчих дільниць.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині давали по 200 грн за "невибір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі