неділя, 07 лютого 2010 15:27

В Одесі бюлетені заповнювали чорнилами, що зникають

В Одесі бюлетені заповнювали чорнилами, що зникають
В Одесі на виборчій дільниці N79 в 145 виборчому окрузі зафіксовано використання ручок з чорнилами, що зникають. Про це повідомляють спостерігачі, учасники проекту "Одесса выбирает".

Спостерігачі помітили, що один з бюлетенів який кинули до прозорої урни був заповненим . Але за деякий час цей бюлетень став "чистим".

Спочатку спостерігачі вирішили, що це несправність самої ручки. Попросили одну з ручок у члена виборчої комісії. Після того, як нею був зроблений надпис він зник за деякий час.

Таку ж "чарівну" ручку виявлено сьогодні на виборчій дільниці в місті Щолкіно на сході Криму. Про це повідомив "РИА Новости" по телефону начальник прес-служби кримського управління МВС Олександр Домбровський.

Він не уточнив, чи використовувалася ручка для заповнення бюлетенів.

"Ручка відправлена на експертизу, наші працівники уточнюють обставини події", - сказав Домбровський.

Також інформагентство повідомляє з посиланням на прес-службу кримського виборчого штабу Партії регіонів, що активісти партії виявили ручки із чорнилом, що зникає, також на виборчих дільницях у Сімферополі.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба Луганської обласної організації Партії регіонів заявила, що штаб Юлії Тимошенко передав у дільничні виборчі комісії головам, секретарям і членам комісій від Тимошенко спеціальні ручки із чорнилом, що зникає.

За матеріалами proUA.com

Зараз ви читаєте новину «В Одесі бюлетені заповнювали чорнилами, що зникають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі