понеділок, 08 лютого 2010 09:48

На Черкащині фальсифікаторам сподобались ручки з симпатичними чорнилами

На Черкащині фальсифікаторам сподобались ручки з симпатичними чорнилами

На дільниці N119 виборчого округу N200, що в райцентрі Чорнобай Черкаської області, під час підрахунку голосів члени дільничної комісії виявили більше півсотні незаповнених бюлетенів. При цьому на деяких бюлетенях навпроти одного із кандидатів у президенти можна було помітити вдавлені сліди від ручки, хоча самої пасти не було. Через неможливість встановити волевиявлення виборця, всі бюлетені були визнані недійсними, що збільшило їхню кількість на дільниці до 83. Всього на дільниці проголосувало 1482 виборців із майже 2 тис. включених до списків.

Як стало відомо кореспондентові Gazeta.ua, перед початком голосування працівники міліції перевірили всі ручки на дільниці, оскільки до них надійшло повідомлення про те, що в іншому районі працівник міліції виявив ручку зі зникаючими чорнилами. Після виявлення порожніх бюлетенів члени комісії самі ще раз перевірили ручки, проте в жодній з них паста не зникала.

Повідомлення про велику кількість порожніх бюлетенів під час підрахунку голосів надходили й з інших дільниць у Чорнобаївському районі.

Ручку зі зникаючими чорнилами виявили на золотоніській дільниці N6. Один із виборців помітив, що в скриньці багато незаповнених бюлетенів й звернувся до міліції.

Міліціонер перевірив кабінки для голосування й в одній із них поруч із ручкою наданою комісією, виявив іншу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині фальсифікаторам сподобались ручки з симпатичними чорнилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі