неділя, 07 лютого 2010 22:02

На Тернопільщині згоріла виборча дільниця

На Тернопільщині згоріла виборча дільниця

Списки виборців і печатка згоріли у Романівці Тернопільського району.

Сейф із бюлетенями вдалося врятувати. Пожежа у столітньому сільському клубі, де містилася виборча дільниця, виникла близько восьмої ранку.

"Люди сьогодні прийшли на роботу і побачили, що з даху дим пішов, - розповідає секретар окружної комісії 167 округу Любов Таранець, 71 рік. - За 15 хвилин згоріло 60 відсотків приміщення. Сейф з бюлетенями виніс дільничний міліціонер Петро Коропецький. Він у лікарні, бо отруївся димом".

На місце події відразу виїхали пожежники. Вдалося врятувати лише частину бібліотеки і веранду. За попередньою версією причиною пожежі стала застаріла система опалення. Перегрілася вугільна піч, яку недавно переобладнали для опалення газом. Очеретяне перекриття будинку не витримало високої температури.

"Голосували у школі вже після десятої ранку, - каже Любов Степанівна. – Туди перенесли врятовані бюлетені, а з окружної виборчої комісії привезли нові списки і печатки".

До 20-ї години проголосували усі 452 виборці Романівки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині згоріла виборча дільниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі