четвер, 11 квітня 2013 01:06

Міністр оборони США вважає, що Північна Корея підійшла дуже близько до "небезпечної межі"

Міністр оборони США вважає, що Північна Корея підійшла дуже близько до "небезпечної межі"
Фото: lifenews.ru

Міністр оборони США Чак Хейгел вважає, що Північна Корея підійшла дуже близько до "небезпечної межі", натякаючи на погрози КНДР на адресу США і Південної Кореї.

"Північна Корея за рахунок агресивної риторики, своїх дій ... підходить дуже близько до небезпечної межі. Їх дії і слова не допомогли пом'якшити вибухонебезпечну ситуацію", - зазначив Хейгел на прес-конференції в Пентагоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Час вибуху стрімко наближається". Пхеньян готовий завдати "нещадного удару" проти США

На питання про те, чи варто американцям побоюватися загроз з боку КНДР, міністр оборони відповів, що США зможуть захистити своїх громадян, а також громадян країн-союзників у разі яких би то не було дій, що вживаються Північною Кореєю.

У березні цього року КНДР погрожувала США нанесенням превентивного ядерного удару по американським військовим базам. Зокрема, північнокорейське командування привело в повну боєготовність всі ракетно-артилерійські частини збройних сил країни.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони США вважає, що Північна Корея підійшла дуже близько до "небезпечної межі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі