понеділок, 30 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 30 грудня: чим зайнятися за день до Нового року

Гороскоп на 30 грудня: чим зайнятися за день до Нового року
Розповідайте дітям про їхніх далеких предків. Навчайте їх шанувати власне коріння. Фото: astrozodiac.net

30 грудня стане днем перемоги досвіду зрілих людей над самовпевненістю молоді. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Йти на сміливі експерименти цього понеділка небезпечно, - говорить астролог. – Дослухайтеся до порад старших колег. Використовуйте у виробництві випробувані роками технології. За день до Нового року краще залишитися вдома і провести час з найдорожчими. Згадайте родинні традиції. Відвідайте літніх родичів. Розкажіть їм про свої проблеми. Ви одержите мудрі поради. Розповідайте дітям про їхніх далеких предків. Навчайте їх шанувати власне коріння".

Овен

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх.

Телець

Спостерігайте за змінами на ринку. Купуйте лише необхідні речі. Потурбуйтеся про надійне збереження свого капіталу.

Близнюки

У ваших кишенях замало грошей. Проте найбільш серйозні економічні проблеми потроху відступатимуть. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх.

Рак

Доходи не відповідатимуть вашим сподіванням. Несприятливий час для придбання дорогих речей. Господарюйте економно.

Лев

Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Не плануйте проведення складних фінансових операцій. Є ризик через помилки у розрахунках потрапити під майнову залежність.

Діва

Проведіть більшість важливих грошових операцій у першій половині дня. Після обіду фортуна буде не на вашому боці. Не дозволяйте себе ошукати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 30 грудня – 5 січня: чим здивує перший тиждень 2020 року

Терези

Відчуватиметься дефіцит коштів. Уникайте штрафних санкцій. Не проводьте ремонтні роботи. Можна завдати шкоди приміщенню.

Скорпіон

Витрати перевищуватимуть заробітки. Зверніться за матеріальною підтримкою до рідних. Не користуйтеся кредитними картками.

Стрілець

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на обід. Відкладіть підписання майнових доручень.

Козеріг

Доброго заробітку не буде. Уникайте розіграшів та ігрових автоматів. Збільшується відтік коштів. Не шкодуйте грошей на потреби родини.

Водолій

День втрат і помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Через родинні суперечки ви можете позбутися частини власного майна.

Риби

Утримуйте розумний баланс між витратами й прибутками. Не час здійснювати сміливі фінансові проекти. Партнери не готові до цього.

2020 рік поб'є усі рекорди за кількістю затемнень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 грудня: чим зайнятися за день до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі