четвер, 14 травня 2020 07:00

Гороскоп на 14 травня: як зробити четвер більш вдалим

Гороскоп на 14 травня: як зробити четвер більш вдалим
Винагороду отримаєте до кінця тижня. Фото: pixabay.com

14 травня не довіряйте поганим снам. Оминайте гральні автомати і людей, які пропонують взяти участь в аферах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Уночі погано спатиметься. Літніх людей непокоїтиме безсоння, - говорить астролог. - Через тривожні сни пробудження стане важким. Настрій уже зранку зіпсується. Не турбуйтеся. Віщих сновидінь у цей день не буде. Посміхніться першим променям сонця. День врешті-решт складеться вдало. Утримайтеся від легковажних вчинків. На кожному кроці зустрічатимуться фантазери та аферисти. Сприймайте будь-яку нову інформацію більш критично, ніж зазвичай. Оминайте агресивно налаштованих людей. Щоб зробити четвер більш вдалим, працюйте не покладаючи рук. Винагороду отримаєте до кінця тижня".

Овен

Утримуються стабільні доходи. Але збільшується і відтік коштів. Не стримуйте його. Допомагайте нужденним у скруті. Милим приємно буде бачити вас усміхненими. Не приховуйте позитивних емоцій.

Телець

Не порушуйте домовленостей, бо спровокуєте ускладнення фінансових відносин з партнерами. Незабаром це відіб'ється на вашому власному гаманці.

Близнюки

Атмосфера навколо вас стає спокійнішою. Не варто за інерцією продовжувати воювати зі світом. Гарний настрій допоможе вам порозумітися з людьми.

Рак

Різко збільшується кількість поточних витрат. Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки. Не залишайте гаманця без нагляду. Уникайте суперечок з рідними.

Лев

Будьте обережні зі словами. Не допускайте критики на адресу оточуючих. Ви можете зіпсувати стосунки з друзями і коханими.

Діва

Призначати романтичне побачення не слід. Не обіцяйте коханим приділити їм увечері увагу. Реальність не відповідатиме вашим планам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11-17 травня: тиждень стане початком фінансової кризи

Терези

Не порушуйте чужих авторських прав. Ваш гаманець може постраждати через це. Процес виховання дітей довірте партнеру. Ви не зможете залишатися послідовними у вимогах до малечі.

Скорпіон

Надсилайте теплі вісточки дорогим людям. Підтримайте листування з цікавою для вас персоною. Згодом роман у листах переросте у щось більш серйозне.

Стрілець

Тримайте язик за зубами, якщо не хочете нашкодити собі. Будьте уважними й терплячими. Прислухайтеся до порад старших родичів і друзів.

Козеріг

Ви не бачитимете вигоди, тому не довірятимете новим фінансовим пропозиціям. Ризикувати дійсно не слід. А продумана фінансова політика дасть добрий прибуток.

Водолій

Не радійте поверненню у ваше життя колишніх коханих. З ними повернуться й неприємні спогади. Починати спочатку не варто.

Риби

Господарюйте економно. До приходу грошей потрібно ще трохи протриматися. Не розпочинайте інтимних стосунків. Зазнаєте розчарувань.

Астролог розповіла, чиї фінансові справи підуть угору.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 травня: як зробити четвер більш вдалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі