понеділок, 26 червня 2023 09:37

"Фуфло пацанам прогнав": російські ув'язненні звернулись до Пригожина

"Фуфло пацанам прогнав": російські ув'язненні звернулись до Пригожина
Завербовані на війну російські ув'язненні записали відеозвернення до Пригожина. Фото: скріншот

Ув'язнені кримінальні злочинці із російського загону "Шторм Z", які воюють проти України, записали відеозвернення до ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина.

Коли той оголосив про намір "дійти до Москви", в'язні його підтримали. Тепер кажуть, що "фуфло пацанам прогнав". Відео російських зеків поширюють Telegram-канали.

"А шо там кажуть, що ти кудись злився, фуфло пацанам прогнав? Весь "Шторм Z" за тебе готовий був горою йти, і не тільки "Шторм Z", і твої пацани, а ти кудись зрулив. Нас тут командири гноблять, гасять. Так взагалі не робиться", ‒ кажуть бойовики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії вперше після бунту Пригожина показали Шойгу

Один з них назвав Пригожина "нелюддю".

"Ти, виходить, нелюдь, шестюга, більше тебе ніяк назвати не можна. Якщо це не так ‒ покажи своє мужицьке", ‒ сказав найманець.

А інший російський ув'язнений запевнив, що "хороші люди це просто так не залишать".

"Жень, ти підставив нас і своїх хлопців. Красиво базарив. Ми надали тобі підтримку, а зараз що? Нам уже обіцяють "хороше життя", думаю, так само, як і твоїм пацанам", ‒ сказав він.

У Росії засновник ПВК "Вагнер" 24 червня з групою своїх прибічників захопив у Ростові штаб південного воєнного округу й сказав, що "йде на Москву". Повідомляли також, що "вагнерівці" увійшли до Воронежа і взяли під контроль військові об'єкти.

Ввечері 24 червня Пригожин говорив із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Після цього заявив, що розвертає колони і йде у зворотному напрямку в польові табори.

Зараз ви читаєте новину «"Фуфло пацанам прогнав": російські ув'язненні звернулись до Пригожина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі