середа, 01 квітня 2020 22:10

Двоє лікарів захворіли на коронавірус

Двоє лікарів захворіли на коронавірус
У Хмельницькій обл. захворіли лікарі. Фото: Reuters

У двох лікарів у Хмельницькій обл. діагностували коронавірусну інфекцію COVID-19.

Заразилась 51-річна жінка, яка працювала медиком у військовому госпіталі Хмельницького. У неї стан середньої важкості, є пневмонія, повідомила УНІАН головний лікар Хмельницької міської інфекційної лікарні Оксана Піддубна.

Коронавірус виявили в іншого хмельницького лікаря. Він перебуває у реанімації. Попередньо з'ясовано, що у нього був контакт з поляком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інфіковані лікарі та пацієнтки з температурою: що відбувається в центрі, де від COVID-19 померла породілля

"Водночас маємо приємну новину – сьогодні ПЛР-тест показав негативний результат у 29-річної дівчини, яка стала першою в області, у кого офіційно діагностували коронавірус. Через два дні зробимо повторний аналіз і, якщо знову буде негативний, випишемо з лікарні", - наголосила Піддубна.

У перинатальному центрі в Івано-Франківську померла 60-річна жінка, якій проводили планову операцію. Посмертно у неї підтвердили коронавірусну інфекцію. Це вже друга смерть від хвороби у цьому пологовому.

Зараз ви читаєте новину «Двоє лікарів захворіли на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі