четвер, 03 лютого 2022 10:03

До червоної зони можуть потрапити ще дев'ять областей

До червоної зони можуть потрапити ще дев'ять областей
Зараз дві області перебувають на червоному рівні. Фото: pixabay.com

В Україні ще дев'ять областей можуть перейти на червоний рівень епідемічної небезпеки.

Комісія ТЕБ та НС розгляне це питання найближчим часом, заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час засідання комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації 2 лютого, передає Gazeta.ua.

"Зараз дві області перебувають на червоному рівні епіднебезпеки. Також Львівська, Вінницька, Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Одеська, Сумська, Хмельницька області найближчим часом будуть розглянуті на комісії. Будемо дивитися, яке рішення приймати з приводу запровадження червоного рівня епіднебезпеки з урахуванням завантаженості ліжок для госпіталізації", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абсолютний рекорд: коронавірус підкосив шокуючу кількість українців

Враховуватимуть завантаженість ліжок як для дорослих, так і для дітей, оскільки збільшується захворюваність на коронавірус серед дітей порівняно з осінньою хвилею, додав Ляшко.

Учора жовта зона карантину в Україні скоротилась вдвічі. Станом на 2 лютого у ній знаходяться дві області - Кіровоградська та Полтавська. Більшість областей України перебувають в помаранчевій зоні. У червоній зоні Івано-Франківська та Рівненська області.

Зараз ви читаєте новину «До червоної зони можуть потрапити ще дев'ять областей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі