середа, 13 березня 2024 09:10

Цього дня жінкам вдаватиметься усе - астрологиня назвала найкращу дату весни

Цього дня жінкам вдаватиметься усе - астрологиня назвала найкращу дату весни
Це стане найкращим днем весни для жінок, які займаються бізнесом. Фото: pixabay.com

13 березня таланитиме дівчатам і жінкам. Головне - знати, чого прагнеш, і наполегливо рухатися до мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це стане найкращим днем весни для жінок, які займаються бізнесом або тільки нещодавно наважилися відкрити власну справу, - говорить астрологиня. – Це вдалий для більшості справ час. Переїжджайте, відкривайте нові напрямки роботи. Починайте навчальний курс. Але перш за все слід приділити увагу новим творчим проєктам. Народжені цього дня ідеї будуть перспективними. Хоч зроблені розрахунки потребуватимуть згодом додаткової перевірки. Призначайте перше побачення. Освідчуйтеся. Шукайте своєї пари. Покупки будуть вдалими. Можна подумати про оновлення гардеробу чи косметики. Нова зачіска личитиме вам. Вільний час присвятіть улюбленим справам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Заробіток зростає. Цього тижня не треба нікому позичати гроші і брати кредити. Руйнуйте стереотипи і дійте, як підказує серце.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Якщо почнете мислити позитивно, це стане найкращим днем у році. Відштовхуйте від себе погані думки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не чекайте кращого часу. Насолоджуйтеся кожним моментом, що дарує життя. Перед вами відкриватимуться неймовірні можливості. Робіть те, чого прагне серце.

Рак (22 червня - 22 липня)

Завантажте себе справами. Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності. Таланитиме тим, хто звик працювати в екстремальних умовах і приймати нестандартні рішення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви надто багато уваги присвячували іншим. Час побалувати себе. Запишіться на масаж, відвідайте косметолога, зробіть нову зачіску та манікюр.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Час зробити вибір, з ким попрощатися, а кому запропонувати жити разом. Найкращу підказку дасть серце. Не допускайте перевтоми і недосипання. Організм погано відреагує на дієту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Протягом дня доведеться підлаштовуватися під інших. Допоможуть почуття гумору й дипломатичність. Добре почуватимуться легкі на підйом люди. Не варто проводити великі фінансові операції. Вони будуть збитковими.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня все вдаватиметься з першого разу. Не намагайтеся обхитрити долю. Вона підкаже, як краще. Лише умійте розпізнати ці підказки. Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім'ю.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Оновіть простір навколо себе. Можна здавати у ремонт техніку та купувати нерухомість. Не зайвою буде позапланова відпустка. Присвятіть час родині.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вечір проведіть на самоті за приємним для вас заняттям. Колишні коханці можуть повернутися у ваше життя. Не намагайтеся реставрувати стосунки. Скоро повернуться проблеми, через які розійшлися. Уважніше гляньте на людей, які кохають вас попри обставини.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Розпочинається період розквіту. Усе складеться на вашу користь. Навіть опоненти перейдуть на вашу сторону. Гроші самі йтимуть до вашої кишені. Вдалою буде покупка авто та нерухомості.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Цього дня з'являтимуться цінні ідеї. Винахідливі люди знаходитимуть неординарні рішення і робитимуть відкриття. Давайте волю своїй фантазії. Проте не слід широко розголошувати свої ідеї. Вони потребуватимуть доопрацювання.

Протягом тижня з 11 по 17 березня відсидітися у тіні не вдасться. Доведеться переймати новий досвід та відшліфовувати свої уміння. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть головними щасливчиками цієї весни.

Зараз ви читаєте новину «Цього дня жінкам вдаватиметься усе - астрологиня назвала найкращу дату весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі