пʼятниця, 26 січня 2024 09:10

Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе справжніми щасливчиками

Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе справжніми щасливчиками
Довіряйте своєму досвіду. Мрійникам важко буде досягти бажаного. Фото: pixabay.com

26 січня - день наполегливих і прагматичних людей. Для досягнення мети знадобиться уміння відстоювати свою точку зору. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Беріться за складні завдання, - говорить астрологиня. - Не лякайтеся перешкод. Довіряйте своєму досвіду. Мрійникам важко буде досягти бажаного. Гарний день для проведення операцій з нерухомістю. Шукайте варіанти. Узгоджуйте умови продажу. Купуйте меблі й будівельні матеріали. Не бажано проводити рекламну кампанію. Вона не дасть очікуваних результатів. Гарно вестиметься подорожнім. Дорогою траплятиметься багато приємних несподіванок. Вразливою буде серцево-судинна система. Знижуйте навантаження під час занять спортом. Найнеочікуваніші подарунки та пропозиції цього дня отримають Тельці, Терези, Риби, Діви і Раки. Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе справжніми щасливчиками".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не бійтеся здатися комусь смішними. Просіть про поради, навчайтеся, переймайте досвід. Цього дня вам щаститиме на мудрих наставників.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Згуртуєте навколо себе потужну команду. Вам вдасться за день зробити більше, ніж решті за тиждень. Насолоджуйтеся робочим процесом. Винагорода за вашу працю не забариться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Робіть ставку на добре налагоджений бізнес. Він даватиме стабільний прибуток. Через завантаження на роботі забудете привітати друзів із днем народження. Ставте нагадування на телефоні, аби нікого не образити.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не вдалий час для знайомств. Побачення розчарує. Не давайте свій номер людині, яку бачите вперше. Багато часу витрачатимете на соцмережі. Через це не встигнете зробити те, що планували.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не просіть порад у близьких. Якщо вам щось не вдасться, не втримаєтеся від спокуси звинуватити у всьому їх. Купівлю авто відкладіть. Навряд чи їздитимете у ньому з насолодою. Не варто змінювати місце проживання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Люди навколо будуть не тими, за кого себе видають. Важко буде розкусити нових знайомих. Для пошуку партнера цей тиждень несприятливий. Наживете собі ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть казково багатими та успішними - фінансовий гороскоп на лютий

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Чи не втомилися іти проти течії? За одноосібні рішення у сім'ї та колективі доведеться заплатити самотністю. Від вас відвертатимуться ті, хто довіряв і підтримував багато років.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вдалий час, аби змінювати зачіску. Новий стиль одягу пасуватиме. До магазинів вирушайте після обіду. Не зволікайте з лікуванням зубів. До стоматолога краще йти вранці.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Подбайте про повноцінне харчування і нормальний сон. Порядкуйте на дачі, приберіть на балконі. Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося. Здайте на переробку відсортовані папір і пластик.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Досить тягнути кота за хвоста. Визначтеся, чого хочете від життя. У магазин вирушайте вранці. Покупки будуть вдалими. Хтось із колег захворіє чи піде у відпустку. Не цурайтеся додаткових обов'язків.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Почуватиметеся щасливчиком. Ви успішні і наполегливі. Це позначиться на результаті. Вашою роботою будуть задоволені. Вам запропонують підвищення. Зробіть приємні подарунки собі і близьким.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У п'ятницю після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще. Не проґавте свій шанс. Наплануйте побільше справ. Магічним цей день стане для тих, хто хоче змінити професію. Дійте без вагань. Це допоможе досягти успіху.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, як його зустріти та задобрити.

Зараз ви читаєте новину «Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе справжніми щасливчиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі