неділя, 03 березня 2024 17:10

Ці чотири знаки зустрінуть своє справжнє щастя - любовний гороскоп на березень

Ці чотири знаки зустрінуть своє справжнє щастя - любовний гороскоп на березень
У середині місяця переживете черговий неймовірний роман. Фото: pixabay.com

У березні люди палко закохуватимуться, але швидко розчаровуватимуться. З'явиться дар віщувати майбутнє і бачити партнера наскрізь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Друзі знайомитимуть вас із цікавими людьми, - говорить астрологиня. - Але розраховувати на щось більше не варто. Побаченням залишитеся розчаровані. Дякуйте знайомим за пораду і підтримку, але робіть так, як вирішили самі. Ніхто не знає краще вас, що саме вам потрібно зараз. У середині місяця переживете черговий неймовірний роман. У вас закохуватимуться. Прийміть запрошення на побачення. Захочеться встигнути скрізь і одразу. Важко буде зробити вибір між родиною і роботою. Не забувайте про сон і відпочинок. Розпочнеться нова щаслива смуга у житті. Своє справжнє щастя зустрінуть Овни, Леви, Діви і Козороги".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре проведе березень той, хто має поруч надійне плече: кохану половинку, батьків чи друзів. Поки не варто брати шлюб. Відкладіть одруження на травень.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Хотітиметься тепла та обіймів. Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Більше досягнете, якщо забудете про страх та образи. Не тримайтеся за минуле.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Навесні будьте відкритими до знайомств. Це шанс зустріти свою долю. Не варто фарбувати волосся, бо перепалите його. Швидко набиратиметься зайва вага. Контролюйте, що і коли їсте.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не дозволяйте стороннім втручатися у ваші особисті справи. Знайомство через шлюбне агентство розчарує. Говоріть більше добрих слів на адресу дорогих вам людей. Телефонуйте їм частіше. З початком інтимних стосунків варто зачекати до 10 березня.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Цього року не варто змінювати партнера, розлучатися та укладати шлюби. Залиште усе, як є. Чим більше зациклюватиметеся на особистому житті, тим менше вдаватиметься побудувати здорові стосунки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зацікавитеся психологією. Шукатимете сенс життя, перейматиметеся минулим і майбутнім. Наважитеся розпочати роман із людиною, яка закохана у вас по вуха. Відкрийте своє серце для нових почуттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Кохані вимагатимуть підтверджень, що ви їх любите. Робіть спонтанні подарунки. Не чекайте на свято чи річницю, аби розказати їм, як сильно любите.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Маєте шанс знайти своє щастя. Поруч буде людина, яка любитиме і підтримуватиме. Не баріться із запрошенням на побачення. Дозвольте собі відчути давно забуті відчуття. Пустіть кохання у своє серце.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зробіть нову зачіску, освіжіть гардероб. Перед вашою красою мало хто може встояти. Одразу кілька представників протилежної статі захочуть поборотися за ваше серце.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Настане зустріч, на яку давно чекаєте. Не втрачайте надії. Радістю наповняться оселі тих, хто цього місяця стануть батьками.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гордість викликатимуть діти. Їх хвалитимуть вчителі. Нагороджуватимуть за перемоги у конкурсах та успішність у навчанні. Не перекладайте виховання малечі на когось із родичів. Краще за вас з цим не впорається ніхто.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Кохані будуть успішними і пробивними. Відчуєте гордість за тих, кого любите. Особливої турботи та уваги потребуватимуть діти та племінники. Дайте цінну пораду, поділіться власним досвідом.

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік. Довідайтеся першими, на що сподіватися Україні та українцям і коли закінчиться війна.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки зустрінуть своє справжнє щастя - любовний гороскоп на березень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі