четвер, 11 лютого 2010 11:41

Через сніг в Україні відмінили 232 автобусних рейси

Через сніг в Україні відмінили 232 автобусних рейси

У Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській, Херсонській та Запорізькій областях станом на ранок 11 лютого через складні погодні умови зірвано 232 рейси на 108 міжобласних автобусних маршрутах.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв"язку.

Покриття на автодорогах державного значення у Кіровоградській, Полтавській та Луганській областях - місцями засніжене, у Чернігівській області - снігова каша. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей - засніжений, у Донецькій області - місцями снігові перемети, у Волинській та Миколаївській областях - місцями сніговий накат, у Вінницькій області - місцями ожеледиця. Проїзд забезпечений.

В Запорізькій області рух транспортних засобів автошляхами ускладнений. Окрім того, на автодорогах місцевого значення ускладнений проїзд у зв"язку з тим, що прочищена одна смуга руху, влаштовані роз"їзні кармани.

У Чернігівській області з метою уникнення заторів у русі на окремих ділянках зі значними поздовжніми ухилами, на автодорогах Р-12 Чернігів-Мена-Сосниця- Грем"яч (км 154-158, км 193) та Р-65 КПП "Миколаївка" -Семенівка - Н.-Сіверський - Глухів - КПП "Катеринівка" (в с. Путивськ) на зимовий період заборонено рух автобусів та вантажівок без ланцюгів протиковзання. За погодженням з ДАІ на цих ділянках встановлені відповідні дорожні знаки. Ведеться контроль за рухом транспортних засобів.

Безпека судноплавства у складних погодних умовах забезпечена, майже всі об"єкти морського та річкового транспорту працюють у штатному режимі, окрім Білгород-Дністровського порту, де введено обмеження по льоду.

За оперативними даними, за минулу добу відбулися затримки у русі чотирьох поїздів на Одеській залізниці.

РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Через сніг в Україні відмінили 232 автобусних рейси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі