четвер, 28 січня 2010 14:23

Через сексуальний скандал від сенатора США пішла дружина

Через сексуальний скандал від сенатора США пішла дружина

Один з найбільших сексуальних скандалів в США добіг свого кінця. Елізабет Едвардс, дружина колишнього сенатора Джона Едвардса, пішла від чоловіка після того, як політик офіційно визнав, що є батьком дитини своєї коханки, пише Tvn24.

Історія почалася в 2008 році, коли Едвардс спробував балотуватися в президенти США. Громадськість дізналася, що він за спиною у хворої на рак дружини зустрічається з 42-річною Ріеллою Хантер, яка працювала режисером фільму для виборчої кампанії Едвардса.

"Службовий роман" пари виплив на суд громадськості невдовзі після президентської кампанії, яка закінчилася в 2008 році. Після цього політична кар"єра Едвардса почала обвалюватися.

Спочатку політик неодноразово стверджував, що він не є батьком дворічної дівчинки. В одному з телевізійних інтерв"ю сенатор сказав, що навіть збирається провести аналіз ДНК для того, щоб точно виключити своє батьківство.

Проте, минулого тижня, сенатор нарешті зізнався у тому, що він справді є батьком дитини. Скоріш за все, політик вирішив розповісти всю правду, щоб випередити інформацію, яка з"явиться в книзі його колишнього колеги. Ендрю Янг в своїй автобіографії описав всі любовні пригоди Едвардса і те, як колишній кандидат на пост президента попросив його допомогти зам"яти всю цю історію.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через сексуальний скандал від сенатора США пішла дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі