понеділок, 04 квітня 2022 07:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бум-бум" - і ворожі танки розлітаються на друзки: військові зняли міні-кліп

"Бум-бум" - і ворожі танки розлітаються на друзки: військові зняли міні-кліп
Відео з влучним потраплянням у цілі опублікувала 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького Фото: скріншот відео 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького

Українські захисники показали, як вправно знищують ворожу техніку, наближаючи день нашої перемоги. Вони зняли міні-кліп про свій успіх.

Відео з влучним потраплянням у цілі опублікувала 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ показали підрив ворожої колони

"Чергові прихильники Кобзона зіграли головну роль в новій серії "Пункт призначення" і "розлетілися" до нього на концерт. Авторський колектив блискавичного сценарію - військові 30-ки. Приємного перегляду. До нових серій!" - написали у повідомленні.

Морські піхотинці знищили чергову техніку окупанта. Про це повідомив Генштаб і виклав відповідне відео. "Морська піхота палить ворога. Разом переможемо", - йдеться в підписі до відео. На кадрах можна побачити горіння двох російських танків. Ще один - уже спалений. До того окупанти, певно, намагалися маневрувати. На полі видно незрозумілі кола.

Зараз ви читаєте новину «"Бум-бум" - і ворожі танки розлітаються на друзки: військові зняли міні-кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі