понеділок, 09 грудня 2013 14:17

"Беркут" на Майдані бив навіть інвалідів

"Беркут" на Майдані бив навіть інвалідів
Фото: lp.edu.ua

Працівники спецпідрозділу МВС "Беркут" під час розгону учасників Євромайдану били навіть інвалідів. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів студент одного із столичних вузів Олександр Яровий. В ніч проти 30 листопада він був на Майдані Незалежності.

"В ту ніч на Майдан прийшов разом з другом і подругою. Мій друг — інвалід. Він носить окуляри із товстими скельцями і шкандибає, бо в нього одна нога коротша за іншу. З першого погляду видно, що цю людину бити не можна. Та "беркутівців" це не спинило. Йому зразу ж розбили окуляри, били по ребрах і в живіт", - сказав він.

"Товариш просив, щоб припинили. Казав, що згубив ключі і без них не зможе попасти додому. Та в міліціонерів була задача нікого не слухати і цим виявляти неповагу до людей. Це у них вийшло", - додав Олександр.

"Атакувати учасників Євромайдану міліціонери почали близько 4 ранку. До нас підбігло четверо. Всі разом повалили на землю, двоє почали бити. Били ногам по спині, ребрам, обличчі, рукам і ногам. Один з усієї сили вдарив мене в обличчя і розбив носа. Текла кров, та вони не зупинялися", - розповів хлопець.

"О 5 ранку був вже в лікарні швидкої допомоги. Розказав, що мене побили працівники "Беркуту", та лікарі навіть не здивувалися. Видно, не вперше допомагають тим, хто постраждав від бійців", - додав Олександр.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" на Майдані бив навіть інвалідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі