середа, 24 березня 2010 17:46

Alyosha просунули на "Євробачення" за великі гроші

Alyosha просунули на "Євробачення" за великі гроші

Для того, щоб співачка Alyosha (справжнє ім"я Олена Кучер) виступила на конкурсі "Євробачення" хтось заплатив великі гроші.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив віце-президент НТКУ Роман Недзельський.

"Спершу складається враження, що керівництво НТКУ готове послати на "Євробачення" будь-кого, аби туди не поїхав Василь Лазарович. Вони готові навіть якогось бомжа з вокзалу взяти і повезти виступати в Осло", - сказав Недзельський.

"Раніше внутрішнім голосуванням ми обирали Руслану і Олександра Пономарьова. Тоді ніхто на цьому не акцентував уваги. Після приходу до влади нових людей керівництво НТКУ вирішило провести Нацвідбір, хоч на це не було жодних підстав", - зазначив він.

"Василь Лазарович – легітимний представник України на Євробаченні", - додав віце-президент НТКУ.

Недзельський переконує, що "за законом перед Нацвідбором журі мало провести експертизу усіх пісень і виставити їх на сайті Першого національного".

"Вони цього не робили. У журі не було жодного професійного музиканта. Арфуш – прекрасний представник жовтої преси. Цей ліванець зробив собі в Україні гарну кар"єру - за 10 років став другою людиною на українському телебаченні", - зауважив Недзельський.

"Якщо пісня Alyosha не підходить, треба послати іншого претендента. В цьому випадку – Марія Собко. Якщо і її пісня не годиться – хай їде Олексій Матіас. Керівництво НТКУ цього не робить, збирається міняти пісню Alyosha", - наголосив він.

"Пісню мають подати до п"ятниці, але вона ще досі не написана", - підкреслив Недзельський.

"Хтось дуже хоче, щоб Alyosha брала участь у "Євробаченні", - зазначив віце-президент Першого національного.

"Зараз найкращий варіант - послати на "Євробачення" Василя Лазаровича. У нього прекрасні вокальні дані, і все готово для участі у конкурсі", - зауважив Недзельський.

Зараз ви читаєте новину «Alyosha просунули на "Євробачення" за великі гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі