субота, 23 грудня 2023 20:30

Я ухвалив складне для себе рішення. Женюся на Мар'яні Безуглій - найкращі меми тижня
25

Цього тижня користувачі соціальних мереж запостили меми про лідерку партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, народну депутатку від "Слуги народу" Мар'яну Безуглу і телеведучого "24 каналу" Олексія Печія, який втік за кордон.

Gazeta.ua пропонує найцікавіше.

Також мережі відреагували на знищення трьох російських літаків Су-34 на південному напрямку.

Командувач Повітряних силах Збройних сил України Микола Олещук опублікував скриншот з російських пропагандистських ЗМІ з висловлюванням президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна, який рік тому заявляв, що нібито РФ "пощелкает" зенітні ракетні комплекси Patriot.

"Совпадєніє. Нє думаю", - написав генерал.

А речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат опублікував пост із зображенням Patriot. "Те, що моє свято наближається, відчув ще вчора", - написав Ігнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нєт воблє!" - який вигляд мають жалюгідні протести росіян

Цього тижня Верховна Рада ухвалила законопроєкт про легалізацію медичного канабісу. Міністерство охорони здоров'я назвало рішення історичним. Медичний канабіс - це ліки для мільйонів людей, сказали в МОЗ.

Юлія Тимошенко заявила, що її фракція хоче звернутися до Конституційного суду з вимогою скасувати результати парламентського голосування. Перед цим "Батьківщина" блокувала законопроєкт правками.

Ведучий "24 каналу" Печій отримав акредитацію на саміт ЄС і не повернувся в Україну, повідомив телеканал.

У Facebook телеведучий заявив, що "ухвалив складне для себе рішення".

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв повідомив, що Печій перед виїздом за кордон підписав заяву з зобов'язанням повернутись в Україну.

Минулого тижня користувачі соцмереж висміяли "пресконференцію" Путіна.

Також висміяли Олексія Арестовича і представників забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Бойка і Шуфрича.

Зараз ви читаєте новину «Я ухвалив складне для себе рішення. Женюся на Мар'яні Безуглій - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі