вівторок, 12 січня 2010 16:32

201 населений пункт в Україні досі сидить без телефонного зв"язку

201 населений пункт в Україні досі сидить без телефонного зв"язку

Складні погодні умови як і раніше не дозволяють відновити роботу 95 сільських АТС.

Як повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв"язку України, за станом на 13:30 12 січня через проблеми з електроживленням АТС без зв"язку залишаються 111 населених пунктів в Житомирській області, де ситуація погіршалась в порівнянні з понеділком. У Чернігівській області не працюють телефони в 33 населених пунктах, у Волинській - в 21, а в Рівненській області - в 36 населених пунктах.

Як повідомлялося, сильні снігопади і ожеледь наприкінці минулого року, залишили без фіксованого телефонного зв"язку більше 1 тис. населених пунктів у країні.

Станом на ранок 12 січня внаслідок недавнього розгулу стихії, а також через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач залишаються знеструмленими 126 населених пунктів у п"яти областях України.

Зокрема, у Житомирській області залишаються без світла 85 населених пунктів, у Рівненській області - 15, Київській - 13, Чернігівській - 8, Волинській - 5.

Наразі подачу електроживлення у знеструмлені населені пункти відновлюють бригади обленерго.

За матеріалами Интерфакс-Украина, ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «201 населений пункт в Україні досі сидить без телефонного зв"язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі