середа, 28 квітня 2010 11:01

17-річний юнак у власному дворі закопав живцем свого друга

17-річний юнак у власному дворі закопав живцем свого друга

14 квітня в Сосниці Чернігівської області зник 15-річний Юрій Лисенко. Після сварки сказав матері, що пішов і не повернеться. Рідні шукали його два тижні, а днями міліціонери викопали тіло підлітка у дворі його товариша, 17-річного Максима у селі Ганнівка за два кілометри від райцентру.

Слідчий Коропського райвідділу міліції Юрій Шеремет розповів кореспонденту Gazeta.ua, що вбивця застукав свого друга в ліжку зі своєю матір"ю.

"Того вечора хлопці випивали. Максим кудись вийшов, а як повернувся, побачив Юру в ліжку поруч зі своєю матір"ю. Цей стало причиною сварки. Максим вдарив Юру по голові, той втратив свідомість. Побачивши, що товариш не ворушиться, Максим замотав Юру в целофан й закопав у своєму дворі. Як потім покаже експертиза — ще живим", - сказав слідчий.

Оперативними методами міліціонери вийшли на 17-річного приятеля покійного. Він зізнався у скоєному, показав місце тощо.

Зараз Максим затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 "Навмисне вбивство", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «17-річний юнак у власному дворі закопав живцем свого друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі