пʼятниця, 20 березня 2020 09:41

На в'їздах у Київ встановили 8 блокпостів

На в'їздах у Київ встановили 8 блокпостів
На в'їздах-виїздах Києва перевіряють дотримання норм перевезень. Фото: mvs.gov.ua

На основних дорогах в'їзду-виїзду Києва діють 8 стаціонарних постів поліції та нацгвардійців. Їхнє завдання не допустити поширення COVID-19.

Правоохоронці перевіряють дотримання кількісних обмежень пасажирських перевезень, наявність необхідних документів. Водіїв попереджають про необхідні заходи безпеки, відповідальність за недотримання вимог. Це превентивні заходи, повідомляє пресслужба МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: хворий житомирянин приховав, що возив за кордон групу людей

Відповідні державні структури працюють у посиленому режимі, аби не допустити поширення коронавірусної інфекції на території держави. Основними напрямками такої спільної роботи є вчасне виявлення інфікованих або контактних осіб, їх самоізоляція.

Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо провели телефонну розмову і обговорили співпрацю в боротьбі з пандемією Covid-19. Трюдо пообіцяв сприяти евакуації українців, які залишаються в Канаді і висловив готовність допомогти з постачанням медикаментів та медобладнання.

Зараз ви читаєте новину «На в'їздах у Київ встановили 8 блокпостів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі