пʼятниця, 04 вересня 2020 14:16

2 столичні школи повністю перейшли на дистанційне навчання

2 столичні школи повністю перейшли на дистанційне навчання
У вчителів виявили коронавірус. Фото: pexels.com

У Києві дві школи перевели на дистанційне навчання. У вчителів виявили коронавірус.

Ще в 11 школах на дистанційне навчання відправили 20 класів. Там виявили інфікованих учнів, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко під час онлайн -ресконференції.

"Також тимчасово закрили на карантин 4 дитячих садки. По одному в Деснянському, Печерському, Оболонському та в Дніпровському районах. Я знову звертаюся до батьків: якщо вранці ви бачите в дитини симптоми ГРВІ - не ведіть його в садок або школу! Будьте уважні до здоров'я своїх дітей і безпеки інших дітей", - зазначив Кличко.

Усі школи працюють за чітким регламентом. Мають інструкції на випадок виявлення хворого. Перед заняттями вимірюють температуру. Класи на перервах провітрюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думайте, чи буде кому вас рятувати" - у Києві рекордна кількість хворих медиків на Covid-19

"Більше того, для посилення протиепідемічної безпеки місто збільшило фінансування витрат на надання необхідного для шкіл - до 40 млн грн. Спочатку, як я говорив, на ці цілі направили 30 млн", - зазначив міський голова.

Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я у Києві припинив прийом людей, які за власним бажанням хочуть зробити тестування на коронавірус. Причиною цього стала перевантаженість центру.

Зараз ви читаєте новину «2 столичні школи повністю перейшли на дистанційне навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі