вівторок, 13 червня 2023 14:22

Назвали найбільш незвичайну річ, яка ідеально відбілює одяг

Назвали найбільш незвичайну річ, яка ідеально відбілює одяг
Яка таблетка ідеально відбілює одяг Фото: blog.comfy

Білий одяг вимагає особливо ретельного догляду, оскільки поставити пляму на білій тканині – простіше простого, а вивести забруднення – ціла наука.

Якщо ви зневірилися у своєму порошку, спробуйте замінити його на таблетки для очищення зубних протезів. Такі препарати знайомі людям, які змушені носити протези, знімні системи для корекції положення зубів, пише pixelinform.

Таблетки, призначені для очищення вставних елементів ротової порожнини, нітрохи не гірше справляються з відбілюванням речей.

Для початку капсули треба розчинити у воді. Після цього замочіть в цьому розчині, що вийшов, речі, які потребують прання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко почистити матрац ‒ перевірені поради

Через 10-15 хвилин вам вдасться попрощатися з брудом та сторонніми запахами.

Зверніть увагу: для цієї мети потрібно вибирати безбарвні таблетки – ті, що забарвлюють воду у синій колір, можуть змінити відтінок речей.

Жирні плями на одязі ‒ завжди проблема. Позбутися їх можна за допомогою дорогих засобів. Але є й прості, проте ефективні методи.

Серед таких ‒ гель алое вера. Потрібно замочити одяг у гарячій воді, нанести гель алое на пляму і ретельно його втирати. Потім одяг перуть та сушать на свіжому повітрі. Допомагає також кукурудзяний крохмаль.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш незвичайну річ, яка ідеально відбілює одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі