понеділок, 03 грудня 2012 05:30

Ефірні олії закрапують у ніс

Киянка 56-річна Лідія Юрчук планує летіти із 25-річною донькою до Індії, щоби позбутись алергії. Заплатила за місячний курс процедур панчакарма в аюрведичній клініці $1600.

— Три роки не можу вилікувати гайморит. Ще маю камені в нирках і купу болячок. Сестра минулого року літала відпочивати туди в штат Керала, то за 12 днів вилікувала виразку шлунка, — розповідає.

В аюрведичних центрах пацієнтам добирають процедури відповідно до особливостей організму.

Панчакарма діє на причини недуг. За два-три тижні виходять токсини, очищуються кров та шкіра, пацієнти худнуть.

У холодну пору року українцям варто робити нас'я. Ця процедура підвищує імунітет і лікує від алергії, тонзиліту, гаймориту.

Обличчя, плечі та груди масажують з використанням олій. Лікувальні екстракти й олії по кілька крапель вводять у ніс під час вдиху. Наприкінці процедури масажують ніс, долоні та ступні.

Після першого сеансу минають головний біль та слабкість. Людині легко дихається.

Клізмами очищують кишечник від токсинів. Це зветься віречанам. Застосовують відвари цілющих трав — найчастіше аїру, імбиру, фенхелю. Результат пацієнт відчуває наступного дня — шкіра світлішає, зникають синці під очима.

Зараз ви читаєте новину «Ефірні олії закрапують у ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі