субота, 24 грудня 2022 00:05

Болючу проблему сечовипусканням вирішив без труднощів

  Травниця ­Тетяна Павлівна Радіонова: ”Мої засоби від псоріазу виготовлені за старовинною сімейною рецептурою травників, перевірені більш як століттям”
Травниця ­Тетяна Павлівна Радіонова: ”Мої засоби від псоріазу виготовлені за старовинною сімейною рецептурою травників, перевірені більш як століттям”

— Простатит заробив на заробітках у Москві 20 років тому, — каже будівельник 53-річний Петро Олійник із міста Свалява на Закарпатті. — Спочатку лікувався, але то мало нетривалий ефект. Просто заліковував і все.

Щоосені недуга загострювалася.

— Перемерзну десь на рибалці чи в майстерні, так ніч і не сплю, — розповідає Олійник. — Бігав у туалет по 10 разів за ніч, під час кожного сечовипускання боліло. Як сильно вже боліло — пив знеболювальні. Останнім часом віддавало в поперек і пах, від тих знеболювальних печінка стала нити. Почав шукати вирішення.

Йти до лікаря чи запитувати поради в знайомих Петро соромився. У газеті прочитав про травницю Тетяну Павлівну Радіонову. Вирішив спробувати її засоби. У її комплекс від простатиту входять мазь і бальзам, який потрібно пити. Цілющі трави знімають запалення простати й відновлюють її роботу. Зменшують біль у промежині, яєчках. Нормалізують сечовипускання.

— Спробував і вже після перших прийомів стало легше, — говорить Петро Олійник. — Пройшов весь курс і забув за стару болячку. А головне — ніяких дорогих хімічних ліків, операцій, неприємних обстежень. Болючу проблему вирішив по суті без труднощів. Ніхто з рідних і не знає.

— За перших проявів недуги раджу застосовувати мої натуральні засоби з цілющих трав і коріння, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Вони виготовлені без хімічних складників, нетоксичні, тому не мають негативного впливу на організм.

"Еліксир молодості для чоловіків" відновлює порушену потенцію. Збалансовує гормональний фон. У комплексі засоби вирішують проблему із простатою, допомагають зміцнити організм. При повному курсі захищають від повторного прояву простатиту.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав›яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97 — вайбер,

0(66) 044 08 98, 0(93) 011 79 92

Інстаграм

tetiana_pavlovna_radionova

Зараз ви читаєте новину «Болючу проблему сечовипусканням вирішив без труднощів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі