субота, 24 грудня 2022 00:35

Ортоплазма ефективна при лікуванні захворювань суглобів і хребта

Автор: ФОТО НАДАНЕ МЕДЦЕНТРОМ ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС
  Ортоплазма рекомендована при артрозі, артриті, остеохондрозі, міжхребцевих грижах
Ортоплазма рекомендована при артрозі, артриті, остеохондрозі, міжхребцевих грижах

— Останні роки турбували коліна. Але змирилася, бо думала, що це через вік, — говорить 58-річна Тетяна Лещенко з Полтави. — А місяць тому послизнулася і впала. Ще додатково травмувала праве коліно. Почало сильно боліти.

Жінка записалася на прийом у медичний центр "Ортомед Просперітас". Після консультації й огляду спеціалісти діагностували артроз. Призначили процедуру ортоплазми. Після першого уколу плазми Тетяні стало набагато легше, біль значно послабився.

— Ще треба пройти дві такі процедури, щоб позбутися дискомфорту й мати можливість повноцінно та багато рухатися, — каже Тетяна Лещенко.

Ортоплазма — це ін'єкція збагаченої плазми в уражену ділянку — один із дієвих методів лікування артрозу. Пришвидшує загоєння переломів і вивихів. Допомагає при ушкодженні м'язів і зв'язок.

Процедура майже безболісна, дозволена з 16 років. Рекомендована також при артриті, остеохондрозі, міжхребцевих грижах, п'яткових шпорах. Для процедури не використовують медикаментів, лише кров із вени пацієнта. Її обробляють у центрифузі для отримання плазми. У ній багато тромбоцитів, що відповідають за відновлення тканин і кісток.

Тромбоцити вводять у зону ураження, щоб пришвидшити загоєння. Ці кров'яні елементи сприяють відновленню кровопостачання і нормалізації кількості рідини в суглобі. Завдяки цьому збільшується амплітуда рухів, зникають біль, набряки й запалення у хворій ділянці.

Курс лікування передбачає три-п'ять ін'єкцій із проміжком у 7–14 днів. У складних випадках захворювання рекомендують пройти повторний курс. Його фахівець призначає за 8–10 місяців. Лікування плазмою можна поєднувати з іншими оздоровчими методиками. Процедура не викликає побічних ефектів або алергій. Її виконують стерильними й одноразовими інструментами, тому повністю безпечна.

Для військових Збройних сил України й тероборони консультації безкоштовні.

Також у медцентрі проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Ще в медцентрі веде прийом невропатолог. Усі призначення та консультації згідно з європейськими протоколами. Ефективне та сучасне лікування епілепсії, хвороби Паркінсона, болю у спині, радикулопатій, невропатій трійчастого, лицьового нервів, порушень сну, пам'яті, концентрації уваги.

Медичний центр "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташований на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел: 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма ефективна при лікуванні захворювань суглобів і хребта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі