четвер, 17 листопада 2022 00:20

Простатит виліковують трав'яним комплексом

  Травниця ­Тетяна Павлівна Радіонова: ”Зволікати із лікуванням геморою не можна, бо хвороба прогресуватиме”
Травниця ­Тетяна Павлівна Радіонова: ”Зволікати із лікуванням геморою не можна, бо хвороба прогресуватиме”

— Спершу почалися проблеми з частим сечовипусканням, — каже 63-річний Сергій Новицький із села Лобойківка на Дніпропетровщині. — Тоді додалися тяжкість і біль у паху. Про інтимне життя можна було забути. Думав, перемерз, доки відсиджував тривоги в підвалі. З'ясувалося — простатит.

В Україні кожен третій чоловік хворіє хронічним простатитом. Більшість не здогадуються про хворобу. Зазвичай симптоми простатиту списують на стрес, втому, сидячу роботу, виснаження чи переохолодження.

Часте й болісне сечовипускання малими порціями, нічні підйоми в туалет, відчуття неповного випорожнення сечового міхура, біль ниючого характеру в промежині та крижах, проблеми з потенцією, швидка втомлюваність та зміни настрою — симптоми недуги. Ігнорувати їх не варто. Простатит може перерости в гостру й хронічну форми, спричинити розвиток пухлин.

— Звернувся по допомогу до відомої травниці Тетяни Павлівни Радіонової, — продовжує Новицький. — Її трав'яні засоби допомогли вилікуватися швидко й без зайвих зусиль. Еліксир молодості покращив потенцію, укріпив увесь організм. Почуваюся чудово. А головне — ніякої хімії у складі препаратів. Усе оперативно передала поштою.

У комплекс від простатиту Тетяни Павлівни Радіонової входить мазь та бальзам. У їх складі — лише натуральні компоненти. Діють м'яко, не спричиняють побічних ефектів. Їх можна поєднувати з будь-якими медикаментозними препаратами, не шкодять печінці.

До засобів Тетяна Павлівна додає детальну інструкцію з використання.

— За лікування простатиту треба братися одразу й не зволікати — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Гостру й хронічну форми вилікувати значно важче, й процес триваліший.

Передміхурова залоза має форму сливи, завбільшки 2 см у діаметрі. Коли простата запалена — збільшується в розмірах, передавлює сечостатевий канал та пряму кишку. Спершу виникають проблеми з сечовипусканням, потім з'являються неприємніші симптоми.

— Якщо не взятися за лікування, може виникнути аденома — доброякісна пухлина. А при ігноруванні проблеми може перетворитися у злоякісну.

Як тільки помітили перші симптоми — не соромтеся, не баріться. Одразу застосовуйте мій трав'яний комплекс. Полегшення настає з перших днів. А при виконанні всіх інструкцій про простатит можна забути.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з простатитом, гемороєм, парапроктитом, закрепом, гайморитом, псоріазом, демодекозом, герпесом, грибком, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkiv.ua.

Тетяна Павлівна Радіонова відправляє засоби поштою по всій Україні.

Телефони: 0(97) 925 73 97 (також Viber i WhatsApp), 0(66) 044 08 98, 0(93) 011 79 92. Інстаграм: tetiana_pavlovna_radionova

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Простатит виліковують трав'яним комплексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі