пʼятниця, 02 вересня 2016 14:29

Топ-5 помилок, які чоловіки і жінки роблять в шлюбі

Топ-5 помилок, які чоловіки і жінки роблять в шлюбі

Марк Мерілл, який написав колонку "Дев'ять фраз, які травмують дітей" - дуже плодовитий автор. У нього також свій погляд і на проблеми стосунків чоловіків і жінок, пише Fathers Club.

Якщо жінка в шлюбі регулярно здійснює такі дії, то до розлучення недалеко:

1. Не проявляє повагу до чоловіка. Поважайте його судження. Не сумнівайтеся в його рішеннях. Поважайте його здатності. Дайте йому шанс почистити раковину до того, як викликати сантехніка.

2. Не ставиться до нього як до чоловіка. Говоріть чоловікові, що ви вважаєте його красивим. Дякуйте йому за те, що він такий хороший батько і годувальник.

3. Ставить чоловіка на друге місце після дітей. Не дозволяйте вашому життю обертатися навколо дітей. У якийсь момент вони покинуть будинок і ви виявите себе в порожньому домі з абсолютно чужою вам людиною. Краще зараз вважайте головним завданням побудувати міцні стосунки з чоловіком.

4. Не довіряє чоловікові. Довіряти нелегко, але це необхідно. Без цього ви ніколи не відчуєте себе в безпеці у шлюбі. І чоловік ніколи не буде відчувати себе гідним вашої довіри. Якщо чоловік підірвав довіру до себе, йому потрібно завоювати її назад. Дозвольте йому зробити кроки, необхідні для її відновлення. Шлюб без довіри побудований не на камені, а на піску.

5. Не бажає фізичної близькості з чоловіком. Інтимне життя важливе для чоловіка. Знання того, що дружина бажає його, дає йому відчуття власної важливості. Ваш чоловік хоче, аби ви його хотіли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 38 суворих істин про реальні стосунки

П'ять найпоширеніших помилок, які чоловіки роблять в шлюбі, і, що ще важливіше - як їх виправити:

1. Не думає про потреби дружини. Збираєтеся влаштувати романтичну вечерю з дружиною? Круто! Тільки не робіть це без попередження, краще заплануйте, замовте столик в її улюбленому ресторані, домовтеся з нянею щоб вона посиділа з дітьми. Ось тоді ви отримаєте найвищу оцінку за старання.

2. Не прислухається до думки дружини. Не думайте, що ви кожен раз заздалегідь знаєте, що дружина збирається сказати. Не "відключайтеся" через те, що ви все це вже чули. Просто слухайте її - вухами і очима. Іншими словами, приділіть їй повну увагу.

3. Не розуміє дружину. Як багато інших чоловіків, ви намагаєтеся "вирішити проблеми" замість того, аби зрозуміти почуття дружини. Іноді вона просто хоче, щоб ви відчули те ж, що відчуває вона, не намагаючись дати пораду або якось виправити становище. Коли я не впевнений, я уточнюю у дружини: "Ти хочеш мою пораду щодо цього або просто, аби я тебе вислухав?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найлегші способи повернути секс у шлюбі: керівництво для чоловіків

4. Не знає дружину. Пам'ятаєте, як ви хотіли дізнатися її ближче, коли ви зустрічалися? Коли ви в останній раз дійсно розмовляли один з одним, а не просто обговорювали повсякденні обов'язки? Запитайте про її мрії, куди б вона хотіла поїхати у відпустку, яку гарну книгу вона нещодавно прочитала.

5. Не довіряє дружині. Дружина хоче бути частиною всього вашого світу. Довіряйте їй - свої мрії, свою роботу, своє життя. Ваш шлюб від цього тільки зміцніє.

Нагадаємо, чоловіки розповіли про якості ідеальної дружини

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 помилок, які чоловіки і жінки роблять в шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі