субота, 15 липня 2023 14:22

Дантес відповів, чи отримував він запрошення на весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Дантес відповів, чи отримував він запрошення на весілля Дорофєєвої та Кацуріна
Український співак Володимир Дантес зізнався, чи запрошували його на весілля його колишньої дружини Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним. Фото: скріншот з відео

Український співак Володимир Дантес зізнався, чи запрошували його на весілля його колишньої дружини Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним.

Артист вважає, що було б дуже дивно, якби він та його обраниця Даша Кацуріна завітали на церемонію. Про це він розповів в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

"Мене не запросили, Дашу теж ні. Але ми знали про нього до цього. Але я думаю, що це було б дивно", – зізнався Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Одружуються чи оформлюють субсидію?" – Дорофеєву з Кацуріним заскочили у ЦНАПі

За словами співака, нині його обраниця спілкується з Кацуріним, адже у них є спільні діти, а також деякі питання, які потрібно обговорювати. Втім, сам він зі своєю колишньою майже не говорить.

"Даша з Мішею спілкуються, тому що в них є спільні бізнеси, треба не забувати, і спільні діти. Дивно не спілкуватися. Ми з Надею не спілкуємося, якщо тільки є якісь питання у неї чи в мене", – пояснив артист.

До речі, з інтерв'ю Дантеса, яке було записано, ще 11 червня, стало зрозуміло, що Дорофєєва та Кацурін одружилися ще на початку літа. Пара майже місяць приховувала свій шлюб.

Співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін одружилися.

Фото з весілля пара опублікувала в Instagram.

На церемонію Дорофєєва одягнула довгу кремову сукню і вельон. Кацурін був у білій сорочці, піджаку і штанах. Образ доповнив кедами й кепкою.

Зараз ви читаєте новину «Дантес відповів, чи отримував він запрошення на весілля Дорофєєвої та Кацуріна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі