неділя, 28 травня 2023 16:28

Солістка Kazka похизувалася обручкою і розкрила подробиці пропозиції від нареченого

Солістка Kazka похизувалася обручкою і розкрила подробиці пропозиції від нареченого
Фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька днями оголосила про заручини з бойфрендом, музикантом і motion-дизайнером гурту Hawx Павлом Тараненком. Фото: instagram.com/kazka.band

Фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька днями оголосила про заручини з бойфрендом, музикантом і motion-дизайнером гурту Hawx Павлом Тараненком.

У програмі "Сніданок з 1+1" вона похизувалася обручкою, розповіла, про яке весілля мріє і зізналася, як бойфренд їй освідчувався.

"Ми познайомилися ще у 2018 році. А серйозно почалися зустрічатися лише минулого року. Почали жити разом. Все стало на свої місця. Мабуть, це моє перше велике кохання. Коли прям розумієш, що це воно. Він тримав каблучку дуже довго. Ніби шукав момент. А він знає, що я люблю такі супер кінематографічні моменти", – розповіла співчка.

На її думку, Павло просто боявся це зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка Kazka показала, який вигляд має без макіяжу

"Був випадок, коли у нас збіглися плани. Він їхав за гуманітарною допомогою за кордон, а я їхала на концерти. І ми їхали вже додому у Київ, вся машина була забита гуманітаркою, і так між цим він освідчився. Було дуже мило і романтично. Обрав місце, де була купа людей. Я цього не очікувала", – сказала Заріцька.

Вона додала, що запам'ятає цей момент на все життя.

"Це була швидка подорож. Ми повинні були доїхати до Києва за два дні й все здати. Каламбур, але класно", – розповіла артистка, а також продемонструвала обручку.

Співачка також розсекретила, про яке весілля мріє.

"У мене є дві мрії. Зараз голова забита зовсім іншим. Працюємо заради перемоги. Взагалі, було б класно десь в Криму на набережній, Ластівчине гніздо, на долонці фото. Другий варіант – це Закарпаття", – додала Олександра.

Гурт KAZKA представив нове mood-відео на пісню "Без кохання".

А його 30-річна солістка Олександра Заріцька оголосила, що заручилася зі своїм хлопцем – музикантом Павлом Тараненком. Про заручини Олександра розповіла шанувальникам у Instagram.

Вона показала фото з коханим, де вони десь у полі в Києві цілуються і обіймаються. Там Заріцька вперше засвітила й гарну обручку.

Зараз ви читаєте новину «Солістка Kazka похизувалася обручкою і розкрила подробиці пропозиції від нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі