субота, 20 квітня 2013 12:02

Шлюб з багатієм може перетворити вільну жінку у заручницю

Шлюб з багатієм може перетворити вільну жінку у заручницю
Фото: vmnews.ru

Після шлюбу з багатієм жінка може втратити свою свободу і забути про права. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла киянка Тетяна.

"Подруги заздрять мені, бо маю все, чого душа бажає, - зізнається жінка. – Щомісяця можу їздити на море у будь-яку екзотичну країну. У моїй шафі зо 200 дорогих суконь і понад десяток різних шуб і жилеток. Але після одруження з Олегом життя перетворилось на золоту клітку. Навіть покоївка у моєму домі має більше прав, ніж я".

Каже, вже давно втратила інтерес до гардеробу.

"Мати усю цю розкіш – це те саме, що мати шоколадку, але не могти її скуштувати. З подругами спілкуюсь лише по телефону. Чоловік ревнує, тому на вечірки і зустрічі з друзями не ходжу вже два роки. Хочу піти на роботу, бути серед людей, а не дивитися на світ з вікна квартири і "мерседеса". Одягу багато, але його нема куди носити і перед ким одягти. З Олегом ми ходимо тільки на закриті зустрічі і вечірки. Мені з його знайомими не цікаво, бо там говорять лише про бізнес і політику".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливий шлюб найлегше укласти з італійцем

Свій шлюб з заможним чоловіком називає помилкою.

"З багатим добре зустрічатися, можливо, бути його коханкою, але не дружиною. Коли п'ять років тому я вийшла за Олега, ще не розуміла, у що вляпалась. Підписала шлюбний контракт, за яким мені у разі розлучення нічого не належатиме. Якщо піду від Олега, втрачу навіть 4-річного сина".

Тетяна колишня модель.

"Від подіуму мусила відмовитись, як тільки почали зустрічатися з Олегом. Йому модельний бізнес не подобався. Обіцяв, що допоможе мені стати дизайнеркою, але далі обіцянок це не пішло. Грошей на мене не шкодує, але ми вже давно спимо у різних спальнях. Каже, що втомився від моїх істерик, а я всього-на-всього хочу свободи. У дитсадок за сином і в магазин за новими джинсами мушу ходити з охоронцем".

Психолог Валентина Домська каже, що такі шлюби часто розпадаються через нерівноправність.

"Коли багатий чоловік бере собі в дружини бідну жінку, то рівноправності між ними не буде досягнуто у 90 відсотках випадків, - каже Валентина Іванівна. – Чоловік, який вважає, що забезпечив дружину своїми грішми, буде все життя її контролювати та усім командувати".

Аби не попасти у залежність від чоловіка, психолог радить не жертвувати своїми правами заради розкоші.

"Жінка повинна завжди займатися собою: вивчати іноземні мови, здобувати вищу освіту, підійматися кар'єрними сходами, - говорить Домська. – Якщо йдете на нерівний шлюб і готові змиритися з усіма умовами і вимогами майбутнього чоловіка, то будьте готові і до того, що станете такою собі лялькою Барбі, яка прикрашатиме інтер'єр і весь простір чоловіка. Жінка, яка реалізувалась у кар'єрі, ніколи не буде переживати з приводу розлучення і підраховувати збитки, які їй напророкував шлюбний контракт. Маючи освіту і досвід роботи, ви будете більш упевненою у завтрашньому дні".

Зараз ви читаєте новину «Шлюб з багатієм може перетворити вільну жінку у заручницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі