четвер, 13 червня 2024 00:30

Сім причин, чому чоловіки йдуть від хороших жінок

Сім причин, чому чоловіки йдуть від хороших жінок
Є сім найпоширеніших причин, чому чоловіки розривають стосунки з чорошими жінками Фото: pinterest

Часто дівчата чи жінки, які вважають себе хорошими, зазнають невдач в особистому житті. Вони щиро не розуміють, чому їх кидають чоловіки і йдуть до інших.

Але буває таке, що партнера приваблюють негативні сторони характеру, яким нема звідки взятися у милої дівчини. Тому не варто займатися самокопанням при розриві стосунків - справа не у вас, пише pixelinform.

Є сім найпоширеніших причин, чому чоловіки розривають стосунки. Намагайтеся розвиватися разом із своїм партнером. Якщо ви побачите частину із зазначених нижче пунктів, то варто задуматися.

Ступінь впевненості у собі

Хороші дівчата, як правило, не впевнені у собі. Їм постійно потрібна зайва частка уваги та турботи. Їм складно зважитись на відв'язний вчинок, все заплановано на роки вперед, немає місця експромту.

Нічого поганого в такому характері немає, проте чоловіки домінантного типу від таких швидко втомлюються і намагаються знайти партнера з іскрою в очах.

Коло спілкування

Партнери у парі не можуть повністю жити відокремлено. Їм доведеться вступати у взаємний контакт із друзями та родичами. У чоловіка може навіть скластися про близьких до вас людей не найкраще ставлення. Це, так чи інакше, екстраполюватиметься на вашу персону.

Партнер замислиться, а чи так він вас добре знає, якщо ви спілкуєтеся з людьми, які йому неприємні. Неприйняття кола спілкування партнера часто стає причиною конфліктів та подальшого розриву.

Небажання одружуватися

Чоловіки не бажають пов'язувати себе вузлом шлюбу та сприймають дівчину лише як коханку чи тимчасового партнера.

Будь ви хоч найкращою дівчиною на планеті, ніхто не змусить чоловіка одружуватися. Часи, коли шлюби створювалися за батьківським наказом, давно пройшли.

Нема довіри

Довіра - це база кожних відносин. Якщо довіри немає, то немає майбутнього у стосунків. І особисті якості тут ні до чого. Тому партнерам рекомендується від початку вчитися довіряти один одному. Розповідати тільки правду і нічого, крім правди.

Буває так, що чоловік мав невдалий досвід стосунків із протилежною статтю. Головне завдання дівчини - показати, що вона буде тією, яка стане для чоловіка першою та головною перемогою на особистому фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого хочуть жінки від чоловіків після 40: сім речей

Відсутність спільних інтересів

Партнери не можуть постійно проводити час в ліжку або банально мовчати. Їм потрібно один з одним спілкуватися, щоб підбивати якийсь базис під власні стосунки.

Якщо немає подібних інтересів, то незабаром пара припинить спілкування. Тут також не відіграють ролі особисті якості. Є свій тип. Зі своїм типом чоловіка ви будете балакати безперервно, а з іншим - шукати тему для розмови.

Соціальне коло чоловіка

Можливо, рідні та близькі чоловіки бачать у вас загрозу. Вони будуть налаштовувати його проти вас. Неприйняття з боку близьких чоловіків, на жаль, не рідкість.

Кар'єрна заздрість

Хороші дівчата легко знаходять правильну роботу із хорошим заробітком. Невлаштованого по життю чоловіка, який мало заробляє, такий розклад не влаштовуватиме, тому він може навіть ініціювати розрив з цієї причини.

Кожен чоловік шукає красиву, турботливу, добру і ніжну жінку. Але є ще деякі риси, які шукають чоловіки в жінках. А вони є не в кожної.

Далеко не завжди чоловіки почуваються з обраницею одним цілим. Хлопцеві хочеться, щоб супутниця розділяла його інтереси і підтримувала його у важкі хвилини.

Зараз ви читаєте новину «Сім причин, чому чоловіки йдуть від хороших жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі