неділя, 09 червня 2024 00:30

Три особливі риси, яких не вистачає чоловікам у жінках

Три особливі риси, яких не вистачає чоловікам у жінках
Три особливі риси, якими можна закохати в себе кожного чоловіка Фото: pinterest

Кожен чоловік шукає красиву, турботливу, добру і ніжну жінку.

Але є ще деякі риси, які шукають чоловіки в жінках. А вони є не в кожної.

Чого чоловікам не вистачає в жінках

Забезпечення безпеки

Здавалося б, за безпеку у парі "відповідає" чоловік. Щоправда, йдеться про захист від небезпечних людей, а також про фінансову безпеку. Однак і чоловіки потребують безпеки, що забезпечується жінкою.

Мається на увазі емоційна безпека. Бажано, щоб чоловік розмірковував так: "Я точно знаю, що вона мені не зрадить, що вона не обманюватиме, не влаштовуватиме сварки на порожньому місці і психологічно не тиснутиме на мене".

Забезпечення почуття єдності

Далеко не завжди чоловіки почуваються з обраницею одним цілим. Хлопцеві, напевно, хочеться, щоб супутниця розділяла його інтереси і підтримувала його у важкі хвилини.

"Я тебе люблю"

Зазвичай на відсутність слів кохання з боку партнера скаржаться жінки. Але насправді приємні фрази хочуть чути й чоловіки. Просто багато хто з них соромиться в цьому зізнатися.

Часто трапляється так, що чоловік починає поглядати в різні боки, щоб компенсувати те, чого йому не вистачає в шлюбі.

Уважна дружина не допустить такого розвитку подій. Але деяким жінкам іноді потрібно вказати на те, чому варто приділити особливу увагу в стосунках.

Сірі будні, щоденні клопоти, побутові проблеми - все це вбиває романтику і відчуття новизни. Тому треба не грузнути з головою в сімейному житті, а залишати час для розваг. Згадайте, як вам було весело разом раніше. Адже ще донедавна ви були здатні на божевільні вчинки.
Зараз ви читаєте новину «Три особливі риси, яких не вистачає чоловікам у жінках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі