понеділок, 02 листопада 2020 23:46

Назвали фразу, яка рятує стосунки

Назвали фразу, яка рятує стосунки
Також Грір вважає цю фразу важливою тому, що вона дає можливість отримати "зворотній зв'язок" і алгоритм поліпшення ситуації. Фото: pixabay

Слова "Пробач" чи "Я люблю тебе" не стали тими, які можуть врятувати стосунки.

Найбільш ефективною виявилась фраза – "Як я можу допомогти тобі?", пише Cosmo.

Американка, яка використовувала її у спілкуванні з чоловіком, здивувалася, наскільки сильно ця фраза допомогла стосункам. Її можна успішно використовувати під час сварок, конфліктів, коли партнер злий, ображений або розсерджений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 4 фрази, які не можна говорити під час розставання

Психолог та експерт з міжнародних відносин Джейн Грір пояснив, що фраза "Як я можу тобі допомогти?" хороша тим, що залучає одразу 5 важливих моментів: ти налаштована на свого партнера, розумієш, що він переживає, зважаєш на його почуття і потреби, проявляєш чуйність до його проблем, готова надати йому допомогу.

Також Грір вважає цю фразу важливою тому, що вона дає можливість отримати "зворотній зв'язок" і алгоритм поліпшення ситуації.

Фахівці провели дослідження, яке показало б деталі на тему зрад. Соціолог Крістін Мюнш з Університету Коннектикуту написав статтю, в якій йдеться про зв'язок зрад з фінансовою залежністю, розповіла гештальт-терапевт Оксана Ровна.

Зараз ви читаєте новину «Назвали фразу, яка рятує стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі