четвер, 29 жовтня 2020 23:46

Який зв'язок має зрада партнера із грошовою залежністю від нього

Який зв'язок має зрада партнера із грошовою залежністю від нього
Мало кому подобається повністю залежати від іншого, і зрада - це такий спосіб (адаптація) відновити баланс, відчуття рівності у стосунках. Фото: pixabay

Фахівці провели дослідження, яке показало б деталі на тему зрад.

Соціолог Крістін Мюнш з Університету Коннектикуту написав статтю, в якій йдеться про зв'язок зрад з фінансовою залежністю, розповіла гештальт-терапевт Оксана Ровна в інтерв'ю "Уніан".

За її словами, мало кому подобається повністю залежати від іншого, і зрада - це такий спосіб (адаптація) відновити баланс, відчуття рівності у стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, аби чоловік не хотів розривати стосунки

"Мюнш наводить такі цифри: в середньому, ймовірність зради жінки, повністю фінансово залежної від чоловіка, в рік досягає 5%, а чоловіки, повністю залежні від дружини, - 15%. Якщо чоловік не здобувач в сім'ї, він відчуває загрозу своїй мужності і намагається самоствердитися за допомогою позашлюбного сексу, те ж робить фінансово залежна жінка", - говорить Ровна.

Найчастіше ініціаторами розлучення стають жінки, Водночас провокують на це саме чоловіки, розповіла психологиня Ольга Перекопайко. Вона стверджує, що найчастіше чоловіки наважуються на розлучення у зв'язку з внутрішньоособистісними конфліктами.

Зараз ви читаєте новину «Який зв'язок має зрада партнера із грошовою залежністю від нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі