пʼятниця, 27 липня 2018 10:15

У ліжку з секс-роботом: як створюють ляльки для дорослих
31

Фото: ТСН

Китайський виробник ляльок WMDOLL запустив виробництво-секс іграшок із штучним інтелектом.

Вартість однієї ляльки - від $1,5 тис. до $ 7,5 тис. Уже продали 20 секс-іграшок. 80% продажів - іноземні клієнти, пише ТСН.

Ляльки можуть рухати руками, тілом, очима та підтримувати розмову. За допомогою штучного інтелекту ляльки відповідають на запитання. Іграшка підключається до бази даних Baidu і використовує словник.

"Ми не очікуємо, що наші ляльки зі штучним інтелектом будуть схожі на людей. Ми просто робимо продукцію для дорослих. Згодом додамо більш передові технології. Наприклад, зробимо кінцівки більш природними", - каже менеджер зпродукції WMDOLL Лю Дін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночу істерію лікували вібраторами – показали сексуальні іграшки ХІХ століття

За додаткову плату клієнти можуть персоналізувати своїх ляльок. Можна обрати варіанти зовнішність. Зокрема - зріст, зачіску і колір очей.

До прикладу, у Парижі запрацював бордель із секс-ляльками. Клієнтам пропонують 4 силіконові моделі на вибір. Ляльки мають різний колір волосся та "фігуру".

Компанія RealBotix розробила секс-іграшку, яка може жартувати та планувати справи на вихідні. Розробники компанії говорять, що робот "Генрі" має зріст 1 м 82 см і пеніс довжиною 22 см із рухомою шкірою. За бажанням розмір техно-геніталій можна змінювати.

Зараз ви читаєте новину «У ліжку з секс-роботом: як створюють ляльки для дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі