вівторок, 03 липня 2018 13:58

Встановили, у якому віці жінки найкраще відчувають оргазм

Встановили,  у якому віці жінки найкраще відчувають оргазм
У віці 20-30 років жінки багато уваги приділяють зовнішності. Фото: zozhland

Найкраще відчувають оргазм жінки старші за 36 років.

Науковці опитали 2,5 тис. жінок. Їх розділили на три групи: 23 роки і молодші, 24-36 років і старші за 36, пише "Еспресо".

Панянок опитували за допомогою додатка Natural Cycles. Він відслідковує менструальний цикл, дозволяє планувати вагітність.

Жінок запитували, наскільки вони задоволені своїм сексуальним життям, наскільки вони привабливі і як оцінюють якість оргазму. Представниці слабкої статі мали три варіанти відповіді: "низька", "середня" і "висока".

Жінки, які не досягли 23-річного віку, обрали оцінки "низька" і "середня". Учасниці експерименту віком від 24 до до 36 років - "середня". Старші за 36 років оцінили якість оргазмів високо, як і свою привабливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого чоловікам і жінкам не вистачає у сексі

Також встановили, що жінки віком 20-30 років багато уваги приділяють зовнішньому вигляду. Це не дозволяє насолодитися процесом та отримати задоволення.

Чутливі до запахів жінки отримують більше задоволення під час сексу. Вчені не встановили зв'язок між чутливістю до запахів і сексуальним бажанням. Втім підвищена чутливість до запахів пов'язана із задоволеннями від сексуальної активності.

Зараз ви читаєте новину «Встановили, у якому віці жінки найкраще відчувають оргазм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі