понеділок, 04 березня 2024 17:15

Фентезі з вогнепальною зброєю - розповіли про розробку нової гри

Фентезі з вогнепальною зброєю - розповіли про розробку нової гри
Kingmakers має вийти цього року. Фото: Redemption Road

Студія Redemption Road показала трейлер своєї майбутньої гри Kingmakers.

Розробники хочуть зробити гру про фентезі, але з вогнепальною зброєю, передає Insider Gaming.

Головний герой подорожує у часі й забирає з собою у минуле вогнепальну зброю, машини та гелікоптери. Він переноситься до середньовічної Англії, щоб змінити хід історії.

Розробники переконують, що це буде серйозна гра.

"Одна з наших внутрішніх ідей була такою: "Що, якби ви могли принести сучасну зброю в середньовічну Англію?". Нам усім сподобалась ця ідея, але ми розуміли: якщо збираємось це зробити, то маємо зробити це правильно. Ми не могли обмежитися кількома десятками солдатів на полі бою. Це не було б історично достовірно і не відповідало б концепції. Нам потрібно було мати тисячі солдатів на полі бою. Ми також не хотіли жертвувати якісною анімацією, фізикою та реакцією на постріли, які можна було б очікувати від ААА-шутера на кшталт The Last of Us 2", - кажуть творці гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський розробник ігор Коджима захотів у космос

Kingmakers розробляють уже кілька років. Розробники обіцяють змістовну кампанію на багато годин і "швидкий стрибок у випадкові битви".

"Ми намагаємося створити ідеальне середньовічне фентезі. Це означає побудову імперії, захоплення замків, завоювання територій тощо. Це не просто низка випадкових битв, а захоплююча кампанія, де ви будуєте поселення, захоплюєте ворожі аванпости, тренуєте і просуваєте солдатів тощо", - розповідають представники Redemption Road.

Гра буде мати міцну основу з передовими анімаційними системами, штучним інтелектом та багатокористувацькою онлайн-механікою.

Студія зосереджена на кооперативному геймплеї, але в майбутньому додадуть битви "гравець проти гравця".

Kingmakers планується до виходу у 2024 році, але її вже можна внести до списку бажань у Steam.

Корпорація Microsoft запустила PC Game Pass в Україні. Гравці можуть придбати передплату Game Pass у додатку чи на офіційному сайті Xbox.

Російські хакери понад півтора року атакують компанію GSC Game World ‒ українських розробників комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R 2. Компанія звернулася до гравців.

Зараз ви читаєте новину «Фентезі з вогнепальною зброєю - розповіли про розробку нової гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі