понеділок, 19 червня 2023 23:25

Японський розробник ігор Коджима захотів у космос

Японський розробник ігор Коджима захотів у космос
Хідео Коджима – японський геймдизайнер, сценарист, продюсер і розробник відеоігор. Фото: Kojima Productions

Японський геймдизайнер Хідео Коджима заявив, що хоче покинути Землю і створити гру, у яку можна буде грати в космосі.

Так розробник відеоігор відповів на запитання продюсера Summer Game Fest Джеффа Кейлі на прем'єрі нового документального фільму Connecting Worlds, повідомили LIGA.net.

"Я хочу вийти у відкритий космос. Я хочу відправитися у відкритий космос і створити гру, в яку можна буде грати у космосі. Тож, будь ласка, відправте мене хтось у космос", – сказав Коджима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty озвучили українською

Коджима розпочав свою кар'єру в 1986 році у студії Konami. Розробив Metal Gear (1987), заклавши основу для стелс-жанру відеоігор.

Також виступав продюсером інших ігор серії, в тому числі Zone of the Enders, Boktai і Castlevania: Lords of Shadow. Death Stranding стала першою грою Коджими, розробленою поза Konami.

Цього місяця Коджима заявив, що його студія Kojima Production працює над портом Death Stranding Director's Cut для macOS і планує випускати майбутні проєкти на цій платформі.

У квітні корпорація Microsoft запустила PC Game Pass в Україні. Гравці можуть придбати передплату Game Pass у додатку чи на офіційному сайті Xbox.

Російські хакери понад півтора року атакують компанію GSC Game World ‒ українських розробників комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R 2. Компанія звернулася до гравців.

Зараз ви читаєте новину «Японський розробник ігор Коджима захотів у космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі