пʼятниця, 16 червня 2023 12:19

Трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty озвучили українською

Трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty озвучили українською
У комп'ютерній грі Cyberpunk 2077 у вересні з'явиться українська локалізація. Фото: eastnews.ua

Вийшов повністю локалізований трейлер доповнення гри Cyberpunk 2077: Phantom Liberty з українським озвучуванням.

Ролик підготувала авторська студія озвучення та дубляжу відеоігор Sandigo Studio.

На момент виходу гра Cyberpunk 2077 та доповнення матимуть офіційну текстову локалізацію. Не виключено, що команда Sandigo Studio звернеться до компанії CD Projekt із пропозицією створити повноцінну голосову локалізацію. Водночас ніяких відомостей з цього приводу поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У хітовій грі Cyberpunk 2077 з'явиться українська мова

Sandigo Studio зараз працює над повноцінною локалізацією гри The last of us Part 1 та League of Legends.

Гра Cyberpunk 2077 отримає українську локалізацію. Йдеться як про оригінальну гру, так і про доповнення Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Раніше розробники продемонстрували трейлер доповнення з офіційними українськими субтитрами.

Cyberpunk 2077 вважалася найочікуванішою грою 2020 року. У CD Projekt RED анонсували Cyberpunk 2077 з 2012-го. Серед попередніх проєктів студії – трилогія "Відьмак" за мотивами однойменної серії фентезі-романів Анджея Сапковського.

Реліз Cyberpunk неодноразово відкладався. Вона вийшла у грудні минулого року, після чого гравці почали скаржитися на проблеми та помилки. Її прибрали з PlayStation Store через тиждень після виходу.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty озвучили українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі