понеділок, 12 червня 2023 12:11

У хітовій грі Cyberpunk 2077 з'явиться українська мова
11

Фото: cyberpunk.net

У комп'ютерній грі Cyberpunk 2077 у вересні з'явиться українська локалізація.

Разом із виходом сюжетного доповнення "Ілюзія свободи" 26 вересня 2023 року до Cyberpunk 2077 українська текстова локалізація з'явиться і в основній грі CD Projekt, пише ITC.

"Дуже радію, що українські гравці незабаром зможуть зануритися у світ Кіберпанку нашою рідною мовою. Ми в CD PROJEKT RED хотіли виявити нашу підтримку цієї частини нашої спільноти та віддати належне їм визнання, а особисто я дуже пишаюся і тішуся тим, що мала змогу допомогти втілити цей задум. Не можу дочекатися, щоб поділитися з вами результатами нашої роботи вже у вересні цього року", – сказала менеджерка проєкту локалізації Марія Стрільчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Cyberpunk 2077 виправили основні проблеми

Перекладачам знадобилося понад рік, щоб перекласти та адаптувати понад мільйон слів із діалогів, внутрішньоігрового тексту й інтерфейсу. Після пройшло масштабне тестування.

Доповнення "Ілюзія свободи" привнесе нову сюжетну лінію з багатьма персонажами. Розробники називають його шпигунським трилером.

Cyberpunk 2077 вважалася найочікуванішою грою 2020 року. У CD Projekt RED анонсували Cyberpunk 2077 з 2012-го. Серед попередніх проєктів студії – трилогія "Відьмак" за мотивами однойменної серії фентезі-романів Анджея Сапковського.

Реліз Cyberpunk неодноразово відкладався. Вона вийшла у грудні минулого року, після чого гравці почали скаржитися на проблеми та помилки. Її прибрали з PlayStation Store через тиждень після виходу.

Зараз ви читаєте новину «У хітовій грі Cyberpunk 2077 з'явиться українська мова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі