четвер, 21 грудня 2023 21:52

Вийшла нова версія Midjourney: які нововведення чекають користувачів
4

Який вигляд мають результати нової версії на практиці
Фото: midjourney
Який вигляд мають результати нової версії на практиці
Який вигляд мають результати нової версії на практиці
Який вигляд мають результати нової версії на практиці

Творці хітової нейромережі Midjourney відкрили доступ до шостої версії - з нею згенеровані зображення стало практично не відрізнити від реальних фотографій.

Серед нововведень V6 вказана підвищена точність "розуміння" завдань, ще більша деталізація, можливість використання більш ніж 350 слів для текстового опису, а роздільну здатність картинок було збільшено в 2 рази - з 1024×1024 пікселів до 2048×2048 пікселів. Повідомлення про це з'явилося в соціальних мережах проекту, пише "УНІАН".

Ще один з важливих моментів: до шостої версії Midjourney навчилася більш адекватно зображати людські руки, що робить зображення ще більш реалістичними. Також варто відзначити додавання функції створення 3D-моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект може сказати, коли ви помрете з точністю 78%

Користувачі відзначають, що при однакових запитах до V5 і V6 друга генерує дуже реалістичні картинки - зморшки, складки, текстура шкіри - генерації виглядають ідеально.

Новою версією можна користуватися вже зараз через бот у Discord, однак є ліміт на 20 генерацій. Далі доведеться оформляти платну підписку або створювати новий обліковий запис.

Для доступу до Midjourney V6, потрібно зайти в чат в розділі Newcomer Rooms, відправити "/setting" і вибрати в запропонованому списку Midjourney Model v6 [BETA]. Далі пишите в чаті команду /imagine, після чого вводите опис бажаної картинки.

Google офіційно представила свій найпотужніший штучний інтелект Gemini 1.0, який може скласти конкуренцію моделі OpenAI.

Модель Gemini є новим поколінням штучного інтелекту, який поєднує в собі можливості штучного мозку і здатність розуміти та міркувати про всі види вхідних даних з нуля.

Зараз ви читаєте новину «Вийшла нова версія Midjourney: які нововведення чекають користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі