понеділок, 14 травня 2018 19:35

Як покращити секс у стосунках

Як покращити секс у стосунках
Новинки в постели могут пробудить интерес к сексу. Фото: ТСН

Одноманітність у стосунках негативно впливає на сексуальне життя.

Коли секс одноманітний і передбачуваний, мозку стає нудно. Він щоразу випускає менше допаміну, який передає емоцію і дозволяє відчути задоволення. Тому зникає інтерес до сексу, пише nv.ua.

Американські соціологи залучили до дослідження 40 тис. осіб. Виявилося, що існує декілька відмінностей між парами, у відносинах яких є пристрасний секс, і парами, які втратили потяг одне до одного.

"Вони запалюють свічки, включають сексуальну музику, розмовляють одне з одним про секс. Вони пробують різні нові речі в спальні, щоб секс залишався захоплюючим. Варто пам'ятати, що причина завжди зводиться до допаміну. Він безпосередньо пов'язаний з центром задоволення в нашому мозку. У мозку є схильність втомлюватися від одноманітності - секс не виняток", - каже сексолог Джастін Леміллер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що заважає отримати задоволення у ліжку

Пари, у яких є пристрасть у сексуальному житті, практикують грайливий настрій і сексуальне спілкування, займаються оральним сексом. Стосунки у таких пар щасливіші. Це впливало на задоволеність у ліжку.

Австралійська компанія Prolong опублікувала статистичні дані про ідеальну тривалість сексу для жінок. Згідно із дослідженнями, середня тривалість бажаного сексу для жінок становить 16,07 хв.

Зараз ви читаєте новину «Як покращити секс у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі