понеділок, 20 лютого 2017 13:41

По кольору очей можна визначити таланти людини

По кольору очей можна визначити таланти людини
3ladies.su

Визначити таланти людини можна за кольором її очей. Вчені з університету Луїсвіль, що у США з'ясували, що здібності людини, можна побачити протсо глянувши в очі.

У дослідження залучили людей різних статей з блакитним кольором очей. Експерти з'ясували, що блакитноокі люди набагато успішніші. Вони досягли вищого соціального статусу, ніж люди з іншим кольором очей.Блакитнооким людям краще дається навчання і освоєння важких професій, особливо великих успіхів вони домагаються в академічному навчанні, стають дослідниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше знайшли вагітного динозавра

У блакитнооких непогано розвинене стратегічне мислення. Володарі блакитних очей частіше за інших досягають успіхів в спорті, особливо хокеї і гольфі.

Серед темнооких людей, як виявилося, набагато менше задоволених своєю кар'єрою і життям в цілому. Вони часто страждають від внутрішньої слабкості. Про це повідомляє ИА Хакасия.

Вчені не знайшли достатньої кількості фактів, щоб дати пояснення цього феномену. Ускладнюється завдання тим, що колір очей передається у спадок і є результатом складних генетичних комбінацій, і проявляється не через одне покоління, а через кілька.

Раніше фахівці довели, що людям з коричневим кольором очей довіряють більше, ніж блакитнооким людям. Останні в свою чергу, володіють лідерськими якостями.

Зараз ви читаєте новину «По кольору очей можна визначити таланти людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі