понеділок, 26 грудня 2022 18:33

Сотні "вагнерівців" загриміли в лікарні: подробиці

Сотні "вагнерівців" загриміли в лікарні: подробиці
Поранених окупантів звозять у лікарні. Фото: eastnews.ua

У населеному пункті Біловодськ Старобільського району Луганської області окупанти влаштували в лікарні госпіталь.

Там перебуває до 300 поранених "вагнерівців", повідомляє Генштаб у зведенні.

"У Первомайську, на території так званого госпіталю, що розгорнутий на базі багатопрофільного ліцею, також лікуються до 300 окупантів, які зазнали поранень у районі Бахмуту", – передає генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка розкрила тактику "вагнерівців" під Бахмутом

Російські загарбники посилили адміністративно-поліцейські заходи в Токмаку Запорізької області. Російські військові разом з місцевими колаборантами вишукують патріотично налаштованих громадян. Перевіряють особисті ноутбуки, телефони й обшукують помешкання.

Українська авіація протягом доби вдарила по району зосередження ворога. Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили чотири пункти управління та шість районів зосередження живої сили противника.

На Донбасі тривають позиційні бої на лінії Сватове – Кремінна в Луганській області.

На Донеччині українські військові вибили російських окупантів з позицій біля Бахмута, свідчать свіжі карти від американського Інституту вивчення війни (ISW). Загарбники давно утримували ці позиції.

Українські та російські джерела повідомляють про бої на околицях Бахмута, а також на північний схід і південь від міста. Російські війська нібито захопили Яковлівку Донецької області на північний схід від Соледара. Російські джерела стверджують, що Збройні сили України вибили війська РФ з позицій, які давно утримувалися біля Бахмуту.

Зараз ви читаєте новину «Сотні "вагнерівців" загриміли в лікарні: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі